Szerintetek helyes dolog lenne az, ha megpróbálnák így barátnőt"szerezni", elcsábítani valakit egy ilyen folyamattal? (Többi lent)
Most fogok menni középiskolás nyílt napokra,és hát ugye ,ha meglátok egy dögös,vonzó csajt,akkor megkérdezem a nevét,elkérem a telefonszámát,egyszóval megpróbálok ismerkedni ! Ha nem siet,az iskola bemutatója után elhívnám talán meginni egy pohár üdítőt ,vagy talán csak elhívnám sétálni. Az ismerkedés végén megcsókolom,vagy adok neki puszit akár arcára,akár a homlokára. A végén elbúcsúzok tőle,és talán bejelölöm facebookon,vagy egyszerűen felhívom telefonon,hogy egy újabb találkozót megbírjak vele beszélni !
(Tételezzük fel,hogy tetszem neki)
MIT FOG REAGÁLNI ?
Valószínű hogy ha valakit elhívok sétálni ,tehát tetszik,akkor elkezdünk egymásról beszélgetni,ismerkedni.
És a csókot én is korainak érzem.. ezért kérdeztem meg,és egy ölelés nem olyan súlyú dolog mint akár egy puszi. Ez egy jel lehetne neki,hogy "igenis nagyon megtetszettél nekem"!
Elköszönésnél a homlokára adj puszit, az nagyon aranyos :))
a csókkal érdemes tovább várni
inkább próbálj meg komoly kapcsolatot kiépíteni.
amire te vágysz,az az egy éjszakás kaland,habár ere itt konkrétan nem céloztál.
mellesleg,a mai lányok közül,amelyik érettebben gondolkozik,14-15 évesen,és nuku ismerettséggel nem hiszem,hogy belemenne egy ilyen játékba. max az alsó kategóriásokat szedheted így fel
7-es vagyok.
17 éves fiú vagyok,azok a lányok,akik érnek valamit,ilyen módszerrel nem szerezhetők meg.a te helyedbe,én megvárnám a középsulit,azonos évfolyamból is lehet akkor válogatni,rengeteg nyitott lányt találsz majd.
addig pedig koncentrálj a felvételire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!