Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem helyes vagy okos dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem helyes vagy okos dolog kontaktusban maradni olyan valakivel akivel nem jött össze a kapcsolat, mert nem akarta?

Figyelt kérdés
Eddig úgy voltam ,hogy le akartam rázni ,de nem ment egyszer sem a magam gyengesége miatt meg azért ,mert ő sem hagyta . Most úgy döntöttem nem töltök vele több időt , de sms meg telefonbeszélgetés szintjén lehet ,hogy még jó lenne vele kapcsolatban maradni .

2013. jan. 16. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem , mert vele leszel elfoglalva, hidd el így lesz, és ezért nem fogsz meglátni más illetve találni mást.
2013. jan. 16. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy van ahogy 1-es mondja, én is estem már bele ebbe a hibába.
2013. jan. 16. 16:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát már nem mondanám ,hogy olyan nagyon odavagyok érte , voltak idők , de sikersen kiábrándított. Az van ,hogy nagyon sok időt töltöttün együtt , de erre már nem vágyok ,mert nem volt már kellemes vele lenni . Csak azt sem mondanám ,hogy letojom . Túl sok a szabadidőm és túl sokat gondolkodok :/
2013. jan. 16. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Hagyd, majd az élet alakítja a dolgokat. Én is hasonló cipőben járok, bár mi nem töltöttünk túl sok időt együtt. Azt mondta, hogy kedves és aranyos vagyok, de ő csak barátként tekint rám, maradjunk barátok. Napokig látni sem akartam, kerültem is, ezt úgy érzem ő is érezte. Aztán úgy voltam vele, hogy élek a lehetőséggel, legyünk barátok. Nagyon rendes srác, jó humorú, figyelmes, tehát még az is nagyon jó, hogy barátok lehetünk.

De semmi sem olyan, mint azelőtt, hogy megbeszéltük volna, hogy ő nem akar tőlem többet. Már ő sem úgy viszonyul hozzám, mint régebben. Így én sem tudok mit csinálni. Néha-néha még dumálunk, de ahhoz képest, hogy az ominózus beszélgetés előtt, ha meglátott mindig mosolygott, előre engedett, köszönt, figyelmes volt, most van, hogy szinte észre sem vesz, nem is köszön, meg semmi.

Én már ebben a barátság dologban sem annyira hiszek, ha az egyik fél többet akar, mint a másik és megbeszélik, hogy barátok maradnak, akkor sem lesz már semmi olyan, mint régen. Hiába intelligensek és tudják kezelni a helyzetet, alapjában megváltozik a szituáció.

2013. jan. 16. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nagyon bonyolult és én meg nem vagyok az a határozott tipus . Azt tudom ,hogy nagyon sok fájó dolog meg megjegyzés van meg volt . Én is nagyon ki voltam mikor rákérdezem ,hogy akkor lesz itt ebből kapcsolat vagy nem és azt is nagynehezen kierőltettem hogy igen is ő adott rá okot ,hogy én azt higgyem hogy több ez mint szimpla barátság ( ami amúgy nő és férfi között szerintem nagyon ritka) na akkor még ő húzta fel az orrát , legalábbis mikor ráírtam ,hogy végülis ne legyünk haragban stb nem is válaszolt egy ideig , aztán meg történt valami és mindjárt hívott . Később is nagyon sokat voltunk együtt ,minden nap , vagy ha nem akkor is volt kommunikáció . Akkor volt úgy hogy fontosnak tűntem neki ,mert elsőként láttam az új kutyáját meg ilyenek , és én gondoltam , hogy lesz ebből még kapcsolat , de nem lesz sajnos . Attól még nem kellene ,hogy rossz legyen ez nekem csak ő nem elég korrekt velem , mert nem kezel mindíg barátként ,hanem ahogy éppen kedve van , és ezért rossz ez nekem ,mert ez meg elviselhetetlen . Szabadulni kéne ,de nem tudok .
2013. jan. 16. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!