Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem helyes vagy okos dolog kontaktusban maradni olyan valakivel akivel nem jött össze a kapcsolat, mert nem akarta?
Hagyd, majd az élet alakítja a dolgokat. Én is hasonló cipőben járok, bár mi nem töltöttünk túl sok időt együtt. Azt mondta, hogy kedves és aranyos vagyok, de ő csak barátként tekint rám, maradjunk barátok. Napokig látni sem akartam, kerültem is, ezt úgy érzem ő is érezte. Aztán úgy voltam vele, hogy élek a lehetőséggel, legyünk barátok. Nagyon rendes srác, jó humorú, figyelmes, tehát még az is nagyon jó, hogy barátok lehetünk.
De semmi sem olyan, mint azelőtt, hogy megbeszéltük volna, hogy ő nem akar tőlem többet. Már ő sem úgy viszonyul hozzám, mint régebben. Így én sem tudok mit csinálni. Néha-néha még dumálunk, de ahhoz képest, hogy az ominózus beszélgetés előtt, ha meglátott mindig mosolygott, előre engedett, köszönt, figyelmes volt, most van, hogy szinte észre sem vesz, nem is köszön, meg semmi.
Én már ebben a barátság dologban sem annyira hiszek, ha az egyik fél többet akar, mint a másik és megbeszélik, hogy barátok maradnak, akkor sem lesz már semmi olyan, mint régen. Hiába intelligensek és tudják kezelni a helyzetet, alapjában megváltozik a szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!