Van megoldás arra, ha a koromtol kicsit lemaradtam?
Figyelt kérdés
Elég érdekes lesz a dolog amit írok. 27 vagyok és máig nem alakult ki egy rendes baráti köröm. Barataim vannak,voltak,de szétszorva az otszagban. Ha bandáztam,soha nem ott,ahol lakom és minden hétvégén masokkal. Igy nem slskult ki állando kör. most meg már a parkok a 17 évesekkel vannak tele. Korombeliek meg már kinottek ebbol. És bennem ez nagyon nagy ür,amit ha nem toltok ki,akkor végem.2014. júl. 5. 08:26
1/2 anonim válasza:
Velem is ugyan ez van,mindenki vagy elköltöztött jó messzire vagy nincs ideje mert családja lett férj gyerek stb.Hozzá kell tennem nehezen ismerkedő tipus vagyok,talán ez is a gond.
2/2 anonim válasza:
Dettó. Én az egyetem végét várom, hogy átkerüljek másik közösségbe, ott talán majd lesz új társaságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!