A lányok milyen ürüggyel szólítanak le fiúkat?
Figyelt kérdés
Ha a lány szeretne kezdeményezni.
Valakinek tapasztalata?
2014. júl. 3. 21:55
1/13 anonim válasza:
általában nekem úgy kezdik hogy szép a szemem :D 18/f
2/13 anonim válasza:
szia, tudnál segíteni? merre van ez és ez?
ilyet már csináltam egyszer
3/13 anonim válasza:
Semmilyennel. Én max buliban szólítok le fiút.
4/13 aladar12 válasza:
tőlem már kértek útbaigazítást és kérdeztek időt.
ja meg egyszer megkérdezték, hogy hol vettem a pólóm.
5/13 anonim válasza:
Csak saját:
- Szia Nem tudod mennyi az idő?
- Szia, nem tudod merre van...?
- Ne haragudj a tolakodó kérdésért, de, nagyon jó ez felsőd, hol lehet ilyet kapni?
Így kezdem vagy valami hasonlóval és csacsogok mint állat. Amig nincs reakció, de a sok beszédnek sok alja így előbb utóbb van valami amire reagál, ami közös bennünk és akkor felveszem azt a fonalat. És persze közben zavarodottan "félszegen" mosolygok rá.
6/13 anonim válasza:
Nem szólítok le senkit, olyan lenne, mintha árulgatnám magam :) Társaságban más, ott lehet beszélgetést kezdeményezni.
7/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ha leszólítok valakit tényleg az érdekel hogy mi hol van. Kérdeztem már azt is meg, hogy bocsi, de hol vagyok? Rossz buszra szálltam fel tök idegen városban. xD
8/13 anonim válasza:
általában: "szia téged ismerlek" "láttalak már valahol" "vodka-narancs?" vagy csak szimplán az is gyakori, hogy simán: "te aztán jól nézel ki". Meg te olyan tipikus modellfiú vagy mi? Meg ilyesmik. Sokszor van ilyen is, de legtöbbször csak folyamat néznek, mosolyognak, meg odatáncolnak, esetleg barátnő nekem löki.. és hasonló agyrém praktikák.. :D :D
9/13 anonim válasza:
Az utolsóról megnéznék egy képet.
10/13 anonim válasza:
"Szia. Le$zophatlak?" ez hááttt...
De az, mint amiket előttem írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!