Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti örülnétek ha így írnának...

Ti örülnétek ha így írnának rátok?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nem ismerem de valami megfogott benne aranyos stb és rá szeretnék írni de nem a tipikus miz szöveggel pl ez jó lenne ? : Szia még nem ismerjük egymást de képeken nagyon szép vagy és megtetszettél remélem nem baj, hogy írtam ? ez nem bunkó nem tolakodó és nem az átlagos mizu :D
2014. júl. 2. 20:16
 1/10 A kérdező kommentje:
mizu akart lenni :)
2014. júl. 2. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. júl. 2. 20:18
 3/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszene..szerintem nem feltétlen kell ezzel nyitni. Elég ha egy félóra-óra után mondod. Kezdj szerintem egy szia, hogy vagy, hogy telik a szünet stb. Persze várd meg, mindig hogy válaszoljon. Mutatkozz be, beszélgessetek és utána mondd, hogy tetszik. Szerintem ne támadd le rögtön ;) Sok sikert ;) 19/L
2014. júl. 2. 20:21
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi az őszinte válaszod :)
2014. júl. 2. 20:23
 5/10 anonim válasza:
Ez természetes ;) Ha nem válik be ne haragudj :$ De sokszor hallom, hogy akiknél így indítanak, túl kijátszhatónak tûnnek és csak az idegeit húzzák a lányok :) Bár ez rám nem jellemzõ, de tényleg ez az általános tapasztalat :)
2014. júl. 2. 20:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon nem értesz a nőkhöz, igaz? Csak egy pár "apró" hiba:

1. Neten akarsz ismerkedni, nem pedig személyesen.

2. Egyből a tudtára akarod hozni hogy tetszik neked.

2014. júl. 2. 20:34
 7/10 A kérdező kommentje:
hát igazad van nem ismerem személyesen másképp nem tudok vele kapcsolataba lépni :D
2014. júl. 2. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem ez krrrrrva felszínesnek hatna, hogy azzal indítana hogy nagyon szép vagy blabla.. inkább indíts mással, aztán ejtsd majd el neki ezt később. de ez csak egy vélemény. L
2014. júl. 2. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
"Szia, nem a Te nagymamád salakmotorozik?"
2014. júl. 2. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Nehogy így írj rá! Ha csak szép a képeken és a szép képekről megtetszett, nem valószínű, hogy bármit is akar majd, hiszen legtöbbször az esik le ebből egy lánynak, nőnek, hogy csak külső alapján vonzódsz hozzá, esetleg csak meg akarod fektetni. Ismerkedjetek lassacskán, kérdezz rá, hogy van, mit tervez a szünetben, hasonlók. Ha már régebb óta és komolyan beszélgettek, esetleg hívd el valahová.
2014. júl. 2. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!