Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 15-16 éves lányok ti milyen...

15-16 éves lányok ti milyen meglepetésnek örülnétek nagyon egy fiútól?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat légyszíves!
2014. máj. 27. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Galaxy S5
2014. máj. 27. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Szilvás buktát, mert azt szeretem!
2014. máj. 27. 19:41
 3/9 anonim válasza:
100%
Vörös rózsa .. plüss maci! Bárminek tud mondjuk örülni az ember ha szerelmes! :)
2014. máj. 27. 19:42
 4/9 liza6789 ***** válasza:
100%
valamilyen virág:) és csoki :)) vagy igazábol akármi mert mindennek örülnénk ha a pasik adja :))
2014. máj. 27. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyéni dolog, ehhez ismerni kellene kinek veszel ajándékot, és ő minek örülne. Mindenki másnak. Én pl. könyvnek, virágnak, bon-bonnak (csak plüss ne legyen mert arra viszont allergiás vagyok, ha azt kapok ajándékba), de rajtam kivül meg sok lány lehet örül neki, ezért is ismerni kellene. Mondjuk még örülnék egy kirándulásnak is, sétálgatni,fagyizni,nézelődni,beszélgetni egy ilyen napnak is a végén pár szál rózsával.
2014. máj. 27. 19:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Am egy nagyon fura gondolkodású lánynak lenne, akinek nem elég az mint a "többinek". Nem elég neki az ha valaki tíszta szívből szereti. Neki több kell. Lehet hogy egy szép ajándékkal egy lépéssel közelebb kerülök hozzá.
2014. máj. 27. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
"Nem elég neki az ha valaki tíszta szívből szereti. Neki több kell." -> túl fura akkor.
2014. jún. 30. 20:50
 8/9 anonim válasza:
Aminek én örülnék, az egy szál virág és bonbon (ez a klasszikus) , bár a legjobban a puszinak örülnék. (de ha nem te vagy a pasija akkor egyértelműen nincs pusziszkodás)
2014. jún. 30. 20:59
 9/9 anonim válasza:
PUSZIIIIIIIIIIIIIII , CSÓK!!!!!!
2014. jún. 30. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!