Ezt most mire véljem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A minap ráírtam egy lányra ismerkedés céljából akivel látásból már ismertük egymást. Aztán egy jó beszélgetés indult el ugye az alapokkal. Kb 1-1,5 óra telt el amikor köszönés nélkül lépett. 1 órája nem írt semmit pedig újra online. Ennyire bunkó lenne vagy mi? Talán kezdett laposodni a dolog vagy elaludt mert írta hogy 11 körül fekszik (kb ez volt az utolsó amit leírt). Én ebből nem jósolok már semmi jót. Vélemény?2014. jún. 30. 23:48
1/6 anonim válasza:
Kérdezz rá, menj elé a dolgoknak.
2/6 anonim válasza:
szerintem hagyd szegényt ha ennyi vér nincs a pocsodbe h rákérdezz :)
3/6 A kérdező kommentje:
Hát aztán elköszöntem de arra se reagált nem is látta... De az meg nem gáz ha majd holnap kerdezgetem itt tőle hogy miért nem írtál vissza? Mert szerintem azt is le fogja szarni.
2014. júl. 1. 00:48
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy bealudt és nem vette észre! Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de ha nem várod meg, míg legalább megnézi az üzidet, és elkezded traktálni, hogy "miért léptél le, mért nem írtál, mért nem reagáltál?" stb, akkor ne számíts sok jóra. Egy lány sem szereti, ha megkérdőjelezik. Ha annyi ideig eltudtatok beszélgetni, akkor az már jó. Szerintem ne parázz rajta, az ilyen előfordul. :)
Mikor írta amúgy, hogy 11 körül fekszik? Mert a 11 körül lány nyelven annyit tesz, hogy akkor már lehet, hogy aludni fog.
5/6 anonim válasza:
Ez olyan mint nekem, a telefon jelzi hogy fent vagyok, de én már rééég alszom. Nem kell a legrosszabbat feltételezni mindig.
6/6 A kérdező kommentje:
22:22 kor írta és 22:30 kor már nem írt többet. Hát megvárom még a mai napot mi lesz aztán majd megkérdezem. Az is lehet hogy le kellett volna zárnom már a beszélgetést lehet túl hosszú volt. Köszi az eddigi válaszokat!
2014. júl. 1. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!