Hölgyeim! Valami tanács?
Sziasztok!
Szerelmes vagyok egy lányba ~4 hónapja, ő ezt az eleje óta tudja, mindig azt mondta, hogy nem lehet semmi közöttünk, mert ő csak barátként tekint rám. Aztán bevallotta, hogy ezt változott, és megpróbálhatunk egy komolyabb kapcsolatot, mert ő is szeretné, de összevesztünk egy félreértés miatt (még az nap ki is békültünk), és azóta ugyanott vagyunk. Állítása szerint, ő nem akar semmit már tőlem, de érzem, hogy ez nem így van.
Mit tanácsolnátok, mit csináljak? Kifogytam már az ötletekből, és szükségem van erre a lányra, mert szeretem.
Elsősorban hölgyek válaszát várom, mert talán ők jobban tudnak ebben a helyzetben segíteni, de srácok is írhatnak. Kérem a hülyeséget mellőzük, valahogy nincs hozzá most kedvem! Köszönöm!
17/F
Hmmm... Nem szeretem mikor a lányok így "játszadoznak". Szerintem légy határozott. Ha találkoztok gondolkodás nélkül csókold meg, de tényleg határozottan. Lehet hogy nem fog neki tetszeni (először), de lehet, hogy ezt várja tőled.
19/F
Első: Ez nem rossz ötlet, megpróbálom! :)
Második: Az a helyzet, hogy ez már megtörtént :|
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még! :)
1 Hidd el nőtől ne kérj csajozási tanácsot. Lásd azt mondja neki egy kedves rendes pasi kell és közben a barátja mellet flörtöl az úgymond "alfahímmel"
2 töketlen vagy. Hagyod hogy szórakozzon veled a csaj. Nem vagy elég határozott egy férfi legyen határozott. Tpp: megmondod kereknperec hogy kapcsolat vagy semmi: aki nem mer nem nyer! Ha nem kockáztatod meg, hogy elveszíted maradsz "csak" barát. Ha feladod a biztonsági játékot máris máshogy állna ott a csaj hogy nem biztos hogy ott leszel
3 már ott rossz, hogy ennyire piedesztálra emeled, amikor ő nem vonzódik hozzád olyan szinten. Futsz utána mint egy kiskutya nagyon jó...
Légy férfi, eleget bizonytalankodnak a nők. Ez egy tánc te vagy a férfi, te vezetsz, ha jól csinálod a nő követi minden mozdulatod! És eredendően így érzik jól magukat. Hidd el amikor ezeket a sorokat írom nem egy nőt buktam el ugyanazokkal a hibákkal amiket te most elkövetsz kívánom neked, hogy neked ne a nehezebb úton kelljen majd megtanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!