Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lenne pár kérdésem TAPASZTALTA...

Lenne pár kérdésem TAPASZTALTAKTÓL lány ügyben, valaki?

Figyelt kérdés
Szóval 16 vagyok, nyíregyházi. Van egy évfolyamtársam, aki nagyon tetszik. Felülmúlhatatlanul... Osztálytársai szerint még aranyos is :) Annyit sikerült kiszimatolnom nincs barátja és senki nem is tetszik neki. FB-n rajtavan, de nem jelöl vissza, ugyanakkor "sokszor megnéz" a folyóson. Nem értem... Hogyan tudnék Vele nyitni?

2014. jún. 12. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Írj privit és segítek :) 15/L
2014. jún. 12. 16:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Még soha nem beszéltünk... :(
2014. jún. 12. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Szólítsd le :) Amúgy én is nyíregyházi vagyok, ha gondolod írj és segítek
2014. jún. 12. 18:04
 4/6 PearlDiver ***** válasza:
Kezdeményezz vele beszélgetést, valami érdekes közös téma / esemény stb. kapcsán. Ha látod hogy szívesen beszélget veled, hívd el randizni és innentől sínen vagytok.
2014. jún. 12. 19:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
2014. jún. 12. 21:40
 6/6 anonim válasza:
szerintem is köszönj rá kérdezd meg mi újság...hajrá:) de ugye tudod hogy attól még hogy úgy tetszik hogy sose beszéltél vele gyakorlatilag nem ismered csak szépnek tartod az semmi.ha nem jönne össze ne siránkozz mert még meg se ismerted
2014. júl. 30. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!