Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek bejövök ennek a...

Szerintetek bejövök ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

Voltunk lent mind2 nap hétvégén. Felültem vele minden félére. Szombaton elmentünk platánba(söröző) ketten ott csocsóztunk. Visszamemtünk bnőihez. Aztán 10 fele megint platán de többen. Meghívtam őket 2 kancsó fröccsre. Megint csocsó aztán megölelte bnőjét utána hozzám jött és elég hosszan ölelt és nem gyengén. Aztán kiültünk a padra és ott mondta ha beleszívok a cigibe akkor ad puszit. Nem szívtam de kicsit később akkor is adott és utána mondta hogy én is adjak. Meg mondott 1-2 kétértelmű dolgot. Pl amikor bnői mondtak nekem valamit. Azt mondta hagyjátok ő a barátom. Meg am mind2 nap ő hívott le. Többször érdeklődött is pl hogy mikor megyek haza(ezt vasárnap mikor ő hazaért fbn) meg elmondta milyen hajat akar szóval vélemény kérdezett. Meg hazafelé 1x megkérdezte hogy bnői közül bejön e valamelyik. Na ezt nem tudom miért. Mondtam hogy nem mert egyszerre több lány nem jön be meg kavargatni sem szeretek és akkor kérdezte hogy komolyat akarok? Mondom igen. Erre ő és van ilyen valaki aki bejön? Mondom igen. Utána meg más téma jött

Meg Pl amikor mondtam hogy milyen jó volt az xxl(egy nagy torony a pünkösdin) stb akkor erre mindig az volt a válasza hogy azért mert vele ültem fel

Ja meg az hogy elkezdett hülyéskedni kicsit. Szóval közvetlenebb lett. Viccelődött

Ja meg kb 10x mondta hogy aranyos vagyok:D néha indokkal:D

És sokszor mosolygott meg ha vicces dolgot csináltam nevetett.

Csak nekem ezek nagyon kétértelműek.

2014. jún. 12. 02:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem kétértelmű ebben. Puszit akar adni és kapni? Kétértelmű? Nemán'. Lehívott? Nem kétértelmű. Témátváltott amikor azt mondtad, hogy bejön e neked valamelyik barátnője? Igen mert fájt neki. Nem kétértelmű. Röhög a hülye poénjaidon? Bejössz neki. "Aranyos vagy"? Nagyon bejössz neki. Ne szarozz, hívd el valahova, minden második v. harmadik nap, (kávé pia kaja akármi mozifaszom), beszélgess vele FB-n is sokat, de ne túl sokat. Jelezd, hogy kell neked, vmiféleképpen.
2014. jún. 12. 02:43
 2/18 anonim ***** válasza:
szerintem bejössz neki :)
2014. jún. 12. 02:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi. De van még valami. Szerintem nem tudta ég elfelejteni a régi barátját ilyenkor mit csináljak? Meg mondtam neki hogy szeretnék neki adni egy meglepetést erre azt mondta hogy ne legyen nagy dog mert így is sokmindenre meghívtam ez nem rossz jel? Vagy a lányok nem szeretnek attól sem nagy dolgokat kapni akik bejönnek nekik?
2014. jún. 12. 03:19
 4/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy bejössz neki (nagyon kis százalékban csak húzza a fejedet, de ha nem hallottál róla, hogy másokkal is ilyeneket csinál, akkor az elég jó jel:).

Ami aggaszt, hogy az írásod alapján kb. 13-15 évesnek tűnsz (amúgy aranyos vagy:) ). Viszont sörözni voltatok (a cigiről már nem is beszélek), szóval azért remélem mégis idősebb vagy. De ez milyen már, hogy ha beleszívsz a cigibe akkor kapsz puszit. Tök gáz. Amúgy ne cigizzetek:)

2014. jún. 12. 03:25
 5/18 A kérdező kommentje:
Amúgy 19 vagyok és nem cigizek:D am még azt is mondta FB-n hogy tök jó hogy mindig visszaírok neki ha ír.
2014. jún. 12. 03:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Általában nem szeretnek nagy dolgokat kapni (legalábbis a rendes lányok, szóval ez is jó jel lehet) azoktól, akiket még nem ismernek jól, mert zavarba hozza őket. Őt is zavarba hozná, hogy már így is annyi mindent adtál neki és akkor még valami nagy dolog a meglepetés. Szóval tényleg ne legyen nagy dolog, ha még ezt tudod alakítani, mert neki lesz kellemetlen, zavarba hozod, még ha örül is neki.
2014. jún. 12. 03:28
 7/18 A kérdező kommentje:
Am semmi értéke nincs az ajándéknak mert lerajzolni fogom. Ebben nagyon jó vagyok szerintem és ezzel talán meg tudom fogni
2014. jún. 12. 03:34
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos dolog, én biztos nagyon örülnék egy ilyen meglepetésnek, ezzel még jól le is lehet mérni, hogy tetszel-e neki, mert ha becsben tartja a művedet (hazaviszi, de addig is vigyáz rá, úgy bánik vele, hogy ne legyen baja), akkor nyilván nem vagy számára közömbös. És hiába mondod, hogy ennek nincs értéke mert eleve van, hiszen a kezed munkája, ha pedig bejössz neki, akkor számára is lesz. Sok sikert!:)
2014. jún. 12. 03:40
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszi:) az értéket meg úgy értettem hogy nem költöttem rá:)
2014. jún. 12. 03:43
 10/18 anonim ***** válasza:

Persze, persze, tudom, hogy úgy értetted:), csak nem tudom, valamiért ki akartam hangsúlyozni, hogy mindenképp értékes, amit csinálsz.

Szerintem ez nagyon romantikus gesztus, drukkolok neked! :)

2014. jún. 12. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!