Szerintetek bejövök ennek a lánynak?
Voltunk lent mind2 nap hétvégén. Felültem vele minden félére. Szombaton elmentünk platánba(söröző) ketten ott csocsóztunk. Visszamemtünk bnőihez. Aztán 10 fele megint platán de többen. Meghívtam őket 2 kancsó fröccsre. Megint csocsó aztán megölelte bnőjét utána hozzám jött és elég hosszan ölelt és nem gyengén. Aztán kiültünk a padra és ott mondta ha beleszívok a cigibe akkor ad puszit. Nem szívtam de kicsit később akkor is adott és utána mondta hogy én is adjak. Meg mondott 1-2 kétértelmű dolgot. Pl amikor bnői mondtak nekem valamit. Azt mondta hagyjátok ő a barátom. Meg am mind2 nap ő hívott le. Többször érdeklődött is pl hogy mikor megyek haza(ezt vasárnap mikor ő hazaért fbn) meg elmondta milyen hajat akar szóval vélemény kérdezett. Meg hazafelé 1x megkérdezte hogy bnői közül bejön e valamelyik. Na ezt nem tudom miért. Mondtam hogy nem mert egyszerre több lány nem jön be meg kavargatni sem szeretek és akkor kérdezte hogy komolyat akarok? Mondom igen. Erre ő és van ilyen valaki aki bejön? Mondom igen. Utána meg más téma jött
Meg Pl amikor mondtam hogy milyen jó volt az xxl(egy nagy torony a pünkösdin) stb akkor erre mindig az volt a válasza hogy azért mert vele ültem fel
Ja meg az hogy elkezdett hülyéskedni kicsit. Szóval közvetlenebb lett. Viccelődött
Ja meg kb 10x mondta hogy aranyos vagyok:D néha indokkal:D
És sokszor mosolygott meg ha vicces dolgot csináltam nevetett.
Csak nekem ezek nagyon kétértelműek.
Persze, hogy bejössz neki (nagyon kis százalékban csak húzza a fejedet, de ha nem hallottál róla, hogy másokkal is ilyeneket csinál, akkor az elég jó jel:).
Ami aggaszt, hogy az írásod alapján kb. 13-15 évesnek tűnsz (amúgy aranyos vagy:) ). Viszont sörözni voltatok (a cigiről már nem is beszélek), szóval azért remélem mégis idősebb vagy. De ez milyen már, hogy ha beleszívsz a cigibe akkor kapsz puszit. Tök gáz. Amúgy ne cigizzetek:)
Persze, persze, tudom, hogy úgy értetted:), csak nem tudom, valamiért ki akartam hangsúlyozni, hogy mindenképp értékes, amit csinálsz.
Szerintem ez nagyon romantikus gesztus, drukkolok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!