Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek normális az a...

Szerintetek normális az a srác, aki az összes barátja exével találkozgat?

Figyelt kérdés

Az exem legjobb barátja egy hónapig találkozgatott velem (mozi, filmezés, keksz is volt). Aztán bevallotta, hogy egy másik jó barátjának az exével is megpróbálta a kapcsolatot, de csak a kekszig jutottak. Egy harmadik barátja exét meg egy koncert után vágta gerincre.

Én nem akartam tőle kapcsolatot (hiszen milyen ember az, aki ilyet tesz egy barátjával), de megdöbbentő.

Szerintetek ez valami elhajlás vagy hajlam dolog? Tök beteges...

2014. jún. 30. 16:24
 1/7 aladar12 ***** válasza:

valamennyire érthető, mert már ismerhette őket így könnyebben tudott velük beszélni stb.

normális dolog, de nem szép.

2014. jún. 30. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg túlságosan is szexfüggő.

Úgy értem én tényleg szeretek dugni és tényleg szeretem a nőket. De állítok fel pár ilyen alapvető standardot magamban, amiket sosem lépek át.

1. Sosem dugok olyan lánnyal, akibe bármelyik jó barátom szerelmes volt.

2. Sosem dugok olyan lánnyal, akit bármelyik jó barátom megdugott már korábban.

Jó barátból persze csak annyi van, amennyit egy kezemen meg tudok számolni, de ez akkor is alap szabály nálam.

Nem értem hogy teheti valaki felelőtlenül kockára a baráti kapcsolatait, miközben annyi pina van a világon még, akikre hajthatna. Ráadásul ha téged is megdugott, meg az egyik másik csajt is, akkor alapvetően sikeres lehet a nőknél általában, tehát tényleg könnyen találhatna mást.

Fa-.sz se érti.

2014. jún. 30. 16:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, 5 csajjal volt még csak. Szóval ez valami beteges dolog. Arra gondoltam, hogy esetleg nem meleg? Mármint hogy valahogy a haverjait akarja érezni a csajokon vagy nem is tudom. Valami fura.
2014. jún. 30. 16:28
 4/7 anonim válasza:
Magadat betegnek tartod?Ha jól olvastam, lefeküdtél a volt pasid legjobb barátjával???!!!
2014. jún. 30. 17:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nekem semmi szerepem a sztoriban. Nem tartozom senkinek elszámolással. Ők viszont legjobb barátok. Feel the difference.
2014. jún. 30. 17:35
 6/7 anonim válasza:
Semmi szereped?Veled találkozgatott,nem?Szerinted az teljesen rendben van,hogy belementél a randikba?Te pont olyan mentalitású vagy mint Ő!
2014. jún. 30. 17:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Ők barátok, szóval felelősséggel tartoznak egymás iránt. Engem dobott az exem, ennyi. Miért lennék ugyanolyan?:D
2014. jún. 30. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!