Az ilyen srác nagyon bunkó, vagy ez a normális manapság?
Figyelt kérdés
Mivel pár üzenetemre nem válaszolt, megkérdeztem mi a baja velem (legalább azt árulja el), hogy ne gondolkozzak rajta. Mire ő: semmi - válasz a kérdésedre - semmi bajom veled. csak ne írj ennyi hülyeséget! Korábban pedig tulajdonképpen udvarolt, és elvileg "szeret".2014. máj. 1. 01:29
1/17 anonim válasza:
És az olyan lány, aki cseszik válaszolni, sose keres az milyen? :D
2/17 anonim válasza:
Talán tényleg hülyeségeket írtál. Szeretni pedig sokféleképpen lehet.
Egyik férfi értelmezés szerint "szeretlek" = szeretnélek megdugni.
3/17 A kérdező kommentje:
Hát ha ez megnyugtat, ő is "cseszett válaszolni" nagyon sokszor…és felnőtt férfi elvileg.
2014. máj. 1. 01:32
4/17 A kérdező kommentje:
Nem hülyeségekről, hanem az érzelmeimről írtam.
2014. máj. 1. 01:33
5/17 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy nem kiváncsi az érzelmeidre, akkor viszont tényleg egy bunkó
6/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem csak abból a szempontból volt kíváncsi rá, hogy hízlalja vele az egóját. De válaszra már nem méltatott.
2014. máj. 1. 01:37
7/17 anonim válasza:
Igen bunkó, igen sajnos normális ez manapság.
8/17 anonim válasza:
"az érzelmeimről"
Hát, a fő probléma itt az hogy a tieid sajnos viszonzatlanok, bármit is állít a "nagyrabecsült" kollega.
A "hülyeség" kb ennek felel itt meg, viszont emellett továbbra (?) is meghúzna, ahogy azt fentebb írták.
9/17 Mr. Truth válasza:
Engem érdekelnek az érzések... De én egyedül vagyok... A bunkok meg tele nővel... Hol itt az igazság?!
10/17 anonim válasza:
Igen egyre több a bunkó, mert legtöbb nőnek ez jön be, és ugye mindenki próbál valahogy becsajozni. Akinek szerencséje van, az olyan nőt talál, akiknek nem a bunkók jönnek be. A többség viszont alkalmazkodik. Aztán egyszercsak megérnek a nők és jönnek panaszkodni, hogy mindenki bunkó vele. Kicsit magunkba kellene nézni, hogy hova tart ez a világ... A nőknek is és nekünk férfiaknak is. Kevesebb tv, mert ott csak a fa..szságot nyomják belénk... Emberek, csináljunk valamit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!