Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ilyen srác nagyon bunkó,...

Az ilyen srác nagyon bunkó, vagy ez a normális manapság?

Figyelt kérdés
Mivel pár üzenetemre nem válaszolt, megkérdeztem mi a baja velem (legalább azt árulja el), hogy ne gondolkozzak rajta. Mire ő: semmi - válasz a kérdésedre - semmi bajom veled. csak ne írj ennyi hülyeséget! Korábban pedig tulajdonképpen udvarolt, és elvileg "szeret".

2014. máj. 1. 01:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8-as! Az a vicc, hogy másoknak azt mondta, hogy szeret engem. Nem egyszer már. De nekem csak azt, hogy kedvel. És igen, azt hiszem nála a szeretem, meg ő a "legszebb akit életemben láttam" azt jelenti, hogy meg akar kapni, de magasról leszar! Magába szerelmes.
2014. máj. 1. 01:49
 12/17 Mr. Truth ***** válasza:
Sajnos a normális emberek vannak kevesebben ( Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma kettő) és a normális már a tobbség szemében luzer vagy külőnc... És senki sem járna szivesen egy luzer vagy különc emberrel
2014. máj. 1. 01:50
 13/17 anonim ***** válasza:

nem lenne ilyen problémád, ha feltalálnád a szóbeli kommunikációt.

manapság rendszeresen az a bajuk a fiataloknak, hogy másik nem írt vissza.................

ötlet: beszélgessetek!

kb 2 évtizede még ismeretes volt, a szüleid még biztos emlékeznek rá.

2014. máj. 6. 01:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Most lehet hogy hülyén fog hangzani, de

tettél fel neki kérdést?

2014. máj. 6. 02:14
 15/17 anonim ***** válasza:

S az normális manapság, hogy csakis smsekben meg Facebookon próbáltok kommunikálni?

Próbáld meg szóban

2014. máj. 10. 10:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy tök jó, hogy ma már mindenki bunkó, csak a gyk felhasználók a kivé telek....
2014. máj. 10. 10:19
 17/17 Költőnő? ***** válasza:
sok férfinek az érzések "hülyeségek"
2014. máj. 10. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!