Van olyan, hogy egy srác csak azért szidja a hímsovinista, szexista gondolkozású pasikat, hogy bevágódjon egy lánynál, miközben pedig ő is úgy gondolkodik? Vagy ez szinte kizárható, és ő tényleg normális?
Manapság semmi sem zárható ki és minden megkérdőjelezhető! Ezt tartsd észben!
Vagy így akar bevágódni (mondjuk a nők nagy részénél nem jön ez be, mivel a rossz fiúkra buknak :P), vagy tényleg az van, amit írtál, hogy konzervatívabb felfogású.
Végeredménybe ő is meg fog hágni, csak kedvesen türelmesen, de lehet h ő tényleg normális!
Nem kell mindig kombinálni , maholnap már emberhúst eszik majd.
Bármit képesek elhitetni.
Az pedig egyáltalán nem normális, ha egy pasi nem hímsoviniszta. Kicsit annak kell lennie a normalitáshoz. De ha te egy olyan lány vagy, akiről mindenki tudja, hogy nagy feminista, akkor nyilván ezzel akar bevágódni.
Bármit is állít, ugyanolyan nőgyűlölő, mint a többi.
Vagy rosszabb, ismerek ilyet, mindig a női felsőbbrendűségről beszél. Közben úgy viselkedik, hogy szívesen kiherélném egy rozsdás késsel.
Én már tini korom óta ilyen hímnemű vagyok,talán azért alakult így ki bennem mert apám bántalmazta anyámat amikor egész kicsi voltam,én az a fajta vagyok aki nem követi a rossz szülői példát.
Igen valahol azt lehet mondani ez nem normális.
Nem érzem magam megjátszva,nem azért hangoztatom ezt a nézetem mert kellenek a széttárt női lábak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!