Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan, hogy egy srác csak...

Van olyan, hogy egy srác csak azért szidja a hímsovinista, szexista gondolkozású pasikat, hogy bevágódjon egy lánynál, miközben pedig ő is úgy gondolkodik? Vagy ez szinte kizárható, és ő tényleg normális?

Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Manapság semmi sem zárható ki és minden megkérdőjelezhető! Ezt tartsd észben!

Vagy így akar bevágódni (mondjuk a nők nagy részénél nem jön ez be, mivel a rossz fiúkra buknak :P), vagy tényleg az van, amit írtál, hogy konzervatívabb felfogású.

2014. márc. 13. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Végeredménybe ő is meg fog hágni, csak kedvesen türelmesen, de lehet h ő tényleg normális!

Nem kell mindig kombinálni , maholnap már emberhúst eszik majd.

2014. márc. 13. 22:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Konzervatívabb...........pont a szexizmus a konzervatív szerintem. Kicsit kiakadtam ezen a válaszon :D
2014. márc. 13. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
4%

Bármit képesek elhitetni.

Az pedig egyáltalán nem normális, ha egy pasi nem hímsoviniszta. Kicsit annak kell lennie a normalitáshoz. De ha te egy olyan lány vagy, akiről mindenki tudja, hogy nagy feminista, akkor nyilván ezzel akar bevágódni.

2014. márc. 13. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért akadtál ki? Nem értesz. A konzervatívabbat arra értettem, hogy azért szidja a szexista srácokat, mert ő nem ilyen minden áron pi nát akarok típus.
2014. márc. 13. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Most akkor ideges vagy?
2014. márc. 13. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Bármit is állít, ugyanolyan nőgyűlölő, mint a többi.

Vagy rosszabb, ismerek ilyet, mindig a női felsőbbrendűségről beszél. Közben úgy viselkedik, hogy szívesen kiherélném egy rozsdás késsel.

2014. márc. 13. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Én már tini korom óta ilyen hímnemű vagyok,talán azért alakult így ki bennem mert apám bántalmazta anyámat amikor egész kicsi voltam,én az a fajta vagyok aki nem követi a rossz szülői példát.

Igen valahol azt lehet mondani ez nem normális.

Nem érzem magam megjátszva,nem azért hangoztatom ezt a nézetem mert kellenek a széttárt női lábak.

2014. márc. 13. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
kérdező, te is hülye vagy, meg az összes feminista, csámpásrozi. Legyél nő, és akkor nem kell utálnod a férfiakat...ja, hogy az nem megy, mert olyan ronda vagy...akkor operáltasd át magad.
2014. okt. 24. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!