13 éves meleg srác vagyok és szeretnék normális kapcsolatot?
"13 éves meleg srác vagyok és szeretnék normális kapcsolatot?"
Nem tudom. Szerinted?
ne akarj kapcsolatot 13 évesen :DD még túl fiatal vagy :)
18 meleg/f
13 évesen még tényleg ne akarj kapcsolatot. Ez független az irányultságtól, egy 13 éves még nagyon fiatal.
Melegként meg kortársaiddal nincs sok esély, mert kevesen vállalják fel (maguk előtt) ilyen korban a dolgot. Idősebbekkel meg nagyon óvatosan ismerkedj, de inkább sehogy. Előtted az élet, nagyon sok időd van még, ne siesd el.
Szerintem se akarj még kapcsolatot (csúnyán kicseszel egy akár pár évvel idősebb partnerrel, 14 év a beleegyezési korhatár mindkét nemnél). Ennyi idősen normális kapcsolatról ne is álmodj, függetlenül attól mi a szexuális irányultságod, nem értél meg rá.
Majd pár év múlva térj vissza a kérdésre.
In nomine patris et filii et spiritus sancti! Először is szögezzük le: tökéletesen hidegen hagynak a melegek, nem utálom őket de azt sem akarom, hogy bármi közöm legyen hozzájuk...
Most a válasz a kérdésedre:
-13 évesen még nem vagy elég érett, hogy egy ilyen döntést meghozz és később (esetleg) megbánd...
-a szüleid tudják? és mit szóltak, ha igen?
-mit értesz az alatt, hogy meleg? egyáltalán tisztában vagy vele, hogy ez mit takar?
-keress fel egy pszichológust és beszéld meg vele a dolgot, míg bármit is elhamarkodnál.-nem azért, mert "bolond" vagy, csak lehet, hogy valami olyasmi áll a háttérben, ami miatt ebbe az irányba haladsz, de lehet, hogy a "meleggé válás" nem oldja meg a problémádat, csak további gondokat szül. Remélem segítettem...
Miért baj, hogy 13 évesen kapcsolatot szeretne? Jómagam is meleg vagyok, 19 éves, de a heterók (csajok, srácok) 13 évesen már bőven kapcsolatban vannak. Hogy ez jó, vagy rossz-e, az erkölcsileg vitatható, de a világ mindenképpen efelé halad. Ezt viszont nézni, hogy a heteróknak lehet ebben a korban kapcsolatuk, a melegeknek meg nem, az szerintem tényleg rossz lehet. Visszatérve a kérdésre:
Az előttem írónak igaza van abban, hogy 13 évesen melegként nehéz ismerkedni, így ezt sajnos a pakliba bele kell tenni, de ha pl. egy pár évvel idősebb 15-16 éves sráccal is el tudnád magad képzelni kapcsolatban, akkor van esélyed, mert abban a korban már sokkal több meleg elfogadta magát, és nyitott erre. A kapcsolat meg nyilván lehet "járás", amiben a szex is benne lehet, de ebben a korban az vagy lesz, vagy nem. Ha kifejezetten csak a szex érdekel (pl. kipróbálni), akkor is van ismerkedési lehetőséged, bár akkor is inkább az említett korosztályt javasolnám.
A törvény egyébként úgy szól a fiatalkorúak szexuális kapcsolatáról (beleegyezési korhatár), hogyha az idősebb partner még 18 alatti, akkor a fiatalabb 12 éves is lehet akár, ha pedig az idősebb partner 18 feletti, akkor a fiatalabbnak be kell töltenie a 14-et. Ez független attól, hogy heteró, vagy meleg kapcsolatról beszélünk-e. Egyébként pedig ez csak a szexre vonatkozik, és ha tényleg jártok, nem lesz ebből probléma, mert nyilván nem fogod feljelenteni a barátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!