Vannak itt normális, helyes,14-16 év körüli meleg fiúk Győr vagy Mosonmagyaróvár környékéről? Hol ismerkedhetnék?
Figyelt kérdés
15 vagyok és egy ideje tudom h az aranyos fiúk jönnek be igazán :D2014. máj. 5. 10:15
1/7 A kérdező kommentje:
Negatív kritikák nem érdekelnek :P köszi
2014. máj. 13. 17:24
3/7 anonim válasza:
lányokkal ismerkedj én aztmondom.15 évesen még azt se tudod mit akarsz,maximum tetszik az öltözéke,vagy stílusa.gondolkodj el azon hogy,irigykedsz,vagy "bejön"....
4/7 Csak egy meleg srac válasza:
Hello.15 eves,szerintem normalis srac vagyok.Dunaszerdahelyen lakok irj ha szivesen beszelgetnel,vagy ismerkednel velem,vagy akar talalkozhatnank is.
5/7 anonim válasza:
hello 15 éves győri srác vagyok .Szerintem normalis ...ha meg mindig erdekel akkor keress fel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!