Van egy fiú aki nagyon tetszik. Hogy kellene megközelítenem, tudtára adnom? (elég félénk vagyok) Normális válaszokat szeretnék!
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 12:00
2/10 rolando válasza:
Menj oda hozzá és súgd a fülébe, hogy úgy leszopod mint még senki!! Tuti a siker hidd el!!
3/10 anonim válasza:
Én elhajtanám ha ezt mondaná nekem valaki.
4/10 anonim válasza:
Roland te engem s.z.o.p.j le oké?
5/10 anonim válasza:
Próbálj hatást gyakorolni rá. Legyél a közelében és vond magadra a figyelmét. Beszélgess vele. ismerd meg megéri-e vele foglalkoznod. Ha igen akkor hajrá...
6/10 anonim válasza:
Ismerkedj vele össze, beszélgessetek! Lehet akár facebookon is, bár élőben jobb.
7/10 anonim válasza:
Keresd vele a kapcsolatot. Ha bármit is ér a csávó, akkor észre fogja venni egy lányon a környezetében, hogy többet foglalkozik vele, mint másokkal. Ha nagyon félénk vagy, kezdeményezhetsz interneten keresztül is írásban, de ne szokjatok rá erre, mert élőben sokkal jobb és az is visz előre.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális kommenteket!
2014. máj. 3. 14:27
9/10 anonim válasza:
Várj én normális vagyok,figyelj várd meg míg ő lép,mert lehet hogy pofára esel.
10/10 anonim válasza:
Miért kéne várnia arra, hogy a másik lépjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!