Van egy srác aki nagyon tetszik de neki más tetszik. Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
eddig csak facebookon beszéltünk de az is hirtelen megszakadt..tudja h tetszik nekem de az a baj h ő mást szeret..még személyesen nem beszéltünk.Lehetséges hogy attól mert mást szeret belém is szerethet ha talizunk? L/172014. máj. 1. 09:06
1/9 anonim válasza:
Lehetséges hát, neten nem sok dolog derül ki. Még az is lehet, hogy élőben neked nem (/sem) fog bejönni ő. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy ennyire előre rágörcsölsz egy ismerkedésre/randira, nem szabad.
2/9 A kérdező kommentje:
igazából élőbe már ő is látott meg én is őt. csak még nem beszéltünk
2014. máj. 1. 09:33
3/9 anonim válasza:
Ha nem beszéltetek még, az majdnem ugyanolyan. Másrészt gyakran igaz az, hogy ha azt érzi, hogy téged könnyen elérhetne, akkor érdektelenebbé válsz számára. Nem szabad nyílt lapokkal játszani sajnos az elején.
4/9 A kérdező kommentje:
de akkor mit csináljak? szeretnék vele találkozni de nyilván nem fogom átvenni a fiú szerepét és addig akarok vmit csinálni amíg össze nem jön valakivel. azt nem élném túl.
2014. máj. 1. 09:44
5/9 anonim válasza:
A facebook-os beszélgetéseteket ki kezdeményezte?
6/9 A kérdező kommentje:
én..de úgy éreztem h ő is akar velem beszélgetni nem éreztem h leakar koptatni mert ezer esélye lett volna leállítani...vagy csak nem akart megbántani..
2014. máj. 1. 09:50
7/9 anonim válasza:
Szerintem egy dolgot érdemes tenned a szokásos női praktikák közül: féltékennyé tevés. Nem kell járnod persze senkivel igazából. De ha eddig csak lányok társaságában látott, most a fiúhaverjaidat sem árt előkeresni. Már amennyiben nap mint nap láthatjátok egymást pl suliban. Tényleg, én nem érzem úgy, hogy érdemes lenne több jelet közvetítened felé. Persze féltékennyé sem feltétlen kell tenni és nem állandóan. De mindenképp érdektelenséget mutass csak legfeljebb felé. Egész addig, amíg meg nem szólít, de akkor se ess túlzásba. Szerintem.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod..megpróbálom :)
2014. máj. 1. 10:14
9/9 anonim válasza:
Nincs mit, sok sikert! És egy dolgot ne felejts: nem dől össze a világ, ha ezzel a sráccal nem sikerül neked semmi, ne tegyél végső kétségbeesésedben se lépéseket, mert nem csak ez a fiú van világon, hadd húzhasd ki magad előttük, ne kelljen szégyenkezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!