Tetszik egy srác. Mit csináljak?
Nem szoktam ide írni, de most szükségét érzem rá. Tetszik egy srác, kb egy hónapja ismertem meg és már voltunk is együtt a városban mászkálni stb. Nagyon aranyos volt, csak kicsit zárkózottabb és mondta is, hogy jó volt velem, csak nem szeret magáról sokat beszélni. Még fagyizni is meghívott. Folyton ebszélünk interneten, de valahogy a suliban nem keres csak köszönünk. Nem tudom, hogy kedvel-e vagy, hogy deríthetném ki, adhatnám tudtára, hogy tetszik nekem?
Egyébként egy kis információ rólam, nem vagyok a legszebb lány, kék szemem, dús hajam van és csak ezekkel vagyok megelégedve, kicsit molettebb vagyok, de nem duci. Félek, hogy nem jönnek be neki az ilyen típusú lányok. Viszont ezek ellenére, mosolygós vagyok, sokat beszélek és mindenkivel kedves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!