Van itt olyan lány aki szeretne velem ismerkedni? Bővebben a leírásban.
Próbálom elmagyarázni! :) Lehet hogy kicsit zavaros lesz! :) Konkrétan 30 perc levelezés után szerelmet vallatunk egymásnak és elvileg mind a ketten bekönnyeztünk a gép előtt. :) Fura volt.. :) "Én vagyok a világ legszerencsésebb lánya" stb.. :) És én is eléggé lelkes lettem! :) Remélem nem vagyok naiv :) Én hiszek neki :)
Háth, Nagyon remélem hogy nem valami szívatás.. Ilyenkor tényleg elgondolkozik az ember hogy ez valóság-e mert eddig olyan mint egy csoda... Remélem továbbra is jól alakul.. Ez még csak internet! De már most hihetetlen az egész.. :) Túlságosan idilli és tökéletes az egész... Szó szerint minden érdekli ami engem is.. Ezért a lány is gondolt arra hogy esetleg trollkodás, mert kezd túlzóan jó lenni.. :) Ezért kitaláltuk hogy küldünk képet egymásnak úgy hogy a tenyerünkre írjuk egymás nevét :).. Túl sok kamureget néztem és félek még mindig egy kicsit.. És még van egy-két különös dolog ami sajnos még nem tisztázódott.. És Tegnap este eléggé durva témát hoztam fel.. orwell,huxley, szép új világ,stb ezért is vagyok izgatott! :) Azért hoztam fel ilyen témát mert tényleg minden érdekelte furcsa módon ami engem is. Kíváncsi voltam hogy vajon ez is érdekli őt? :) Hajnali 2 óra volt és aludnia kellett menni, ez sem tiszta még :) Erről még egy lánynak sem meséltem, még a volt barátnőmnek se. Tényleg nagyon bízok benne! Már most úgy érzem mintha a legjobb barátom is lenne egyben! Nagyon remélem hogy sose fogok csalódni! Bár sokan mondják nekem hogy naiv vagyok, de én hiszek a lányban! :) Hiszek neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!