Van itt olyan lány aki szeretne velem ismerkedni? Bővebben a leírásban.
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok Sárospatakon lakom, kicsit magányos érdekes srác aki szeretne megismerkedni egy közelemben lakó aranyos lánnyal akivel minden bolondságot átélhetek, 18 év körüli magabiztos jelentkezőket várok legyen belevaló csaj aki nem fél egy pofont lekeverni ha bekattanok :)2014. ápr. 29. 01:30
11/30 A kérdező kommentje:
A lány csak szívatott... Beteg hazudozó volt.. Volt már kapcsolatom, sok emberrel beszélgettem már életem során.. De ilyet nem tapasztaltam még eddig.. Konkrétan tényleg ő egy beteges hazudozó volt... Az első 2 napban lelkes volt,utána pedig szimplán csak otthagyott... Szép... Ez az internet...
2014. máj. 5. 22:38
12/30 A kérdező kommentje:
Beteges"
2014. máj. 5. 22:38
13/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el hogy lehetett ennyit összehazudni...
2014. máj. 5. 22:40
14/30 anonim válasza:
interneten könnyen át lehet verni embereket, sajnálom h így lett veletek :s
15/30 A kérdező kommentje:
Persze,de legalább tanulság volt. Szimplán csak otthagyott egy nap és nem válaszolt többet. A lelkesedése nem volt őszinte azok a dolgok iránt ami engem érdekel. Elég ügyesen megjátszotta magát. Én hittem neki. A végén azért hagyott ott mert nem tudta magát tartani a kitalált dolgokhoz. Nem tudom hogy miért szórakozás mások számára az emberi érzelmekkel játszani... De hamar túltettem magamat rajta... Mindig is tudtam hogy ez túl szép ahhoz hogy igaz legyen... Tükörszerűen reagált azokra a dolgokra amik nekem tetszenek. Afféle kaméleon személyiség vagy beteges hazudozó,vagy csak szimplán troll,nem tudom... nem is érdekel már! :)
2014. máj. 8. 00:00
16/30 A kérdező kommentje:
Tehát aki szeretne ismerkedni az nyugodtan írhat, már óvatosabb leszek! :D :)
2014. máj. 8. 00:01
17/30 A kérdező kommentje:
Amúgy hogyha komolyan írta volna azokat a dolgokat amiket írt akkor nem hagyott volna csak úgy ott egy nap,erről ennyit. Ezért is volt furcsa.
2014. máj. 8. 00:02
19/30 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Úgy lesz!
2014. máj. 8. 18:00
20/30 anonim válasza:
Na pontosan EZÉRT nem szoktam interneten ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!