Ha a srác úgy becézget, hogy "baba", akkor bejövök neki?
Ha igen akkor mi van?:)
Várod,hogy ő lépjen...
Vársz vársz ennyi...
Te úgysem mersz kezdeményezni, akkor meg ráérsz várakozni.
#1 válaszadónak nagyon igaza van...
...csak tudod a nők olyan türelmetlenek, hogy azt leírni, kifejezni is lehetetlen... ...ebben csak az a röhej, hogy mindig ők fogják ránk, hogy nem tudunk várni... :-)
nem tudom hogy jön ide a türelmetlenség, egyébként haverok vagyunk, már kb háromnegyed éve ismerem, de csak mostanság kezdett kicsit másmilyen lenni velem :)
és nekem nagyon tetszik ő, és ezért kérdeztem, hogy szerintetek ez alapján ő is benne lenne-e :)
Nagyon 80-as évek nekem ez a baba :D Én biztos nagyon kiröhögném a srácot, bár biztos van az a szituáció, ahol ez aranyos :D
Biztosan kedvel, ha csak nem ez minden lányhoz az alap megszólítása. Van olyan ismerősöm, akinek minden lány drágám... :D
Úgy jön ide,hogy:
nem csak a srác kezdeményezhet.
Te egyértelműen benne lennél, már régóta.Mégsem kezdeményeztél eddig sem.
Akkor ez után sem fogsz.
Így: Vársz,vársz,vársz
Nyilván ő is benne lenne , de lehet ő is a "vársz taktikán" van.
Ha türelmetlen volnék, akkor ponthogy már egy csomószor iszonyatosan rányomultam volna (néha nehéz is volt nem tenni :D), de pont hogy előtte próbálok inkább rájönni, hogy ő mit akar
(nem akarom ráerőltetni magam senkire úgy, hogy ő nem akarja :D)
"nyilván" benne lenne?:)
Nem tudom hány évesek vagytok, de éppen fiatal korban jellemző ez inkább,hogy igazából mindkét fél szeretné, de mivel egyiknek sincs tapasztalata:
Mindketten várják a csodát.
Téged pl bárki utasított már vissza , vagy mi?
Fogadni mernék,hogy nem. Egyszerűen nem nyomultál még rá senkire.
A kiszemelted utasította már vissza bárki?
Szerintem dettó ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!