Tetszik egy fiu de lehet hogy neki is tetszek vagy csak kepzelodok?
Figyelt kérdés
Ma meg tegnap is voltam a majalison,es tegnap ota az egyik forgonal elkezdett nezni egy srac mar tegnap is vegeig nezett,ma amikor felakartam ulni a baratnommel a forgora,de megse ult fel velem mert meggondolta magat,igy egy magam maradtam de egyedul nem mertem mert eleg durva volt atpordult fejjel lefele meg forgott osszevissza 2 eve nem ultem rajta,es igy megkerdeztem azt a sracot a kasszaban(o volt az aki allandoan nezett) hogy felulhetek e az egyik alkalmazottal..erre aztmondta hogy felulok veled en! Es el mondta ott a nevet is..elkezdtunk beszelni,ismerkedni,en 17 o 23..aranyos,oszinte es kedves sracnak tunt egyaltalan nem volt bunko meg bekepzelt sem,tisztelettudo volt.miutan vege lett a kornek segitett kiszallni,megfogta kezem mimt valami uriember meg minden,es a vegen meg aztmondta hogy remelem meg majd jossz vagy valami hasonlot es olyan volt mintha nem akart vna elbucsuzni mert tudta hogy ugyse latjuk egymast tobbe..viszont vegig udvarolgatott..szerintetek tetszek neki??nekem nagyon tetszik es aranyos is..normalis valaszokat varok,azert vagyunk itt az oldalon hogy segitsunk egymasnak :)2014. máj. 3. 01:24
1/3 anonim válasza:
Nem képzelődsz :) Tuti, hogy tetszel ;)
24/F
2/3 anonim válasza:
tetszeni nekem is tetszik rengeteg lány, de ez még nem jelent semmit, max azt hogy szívesen elképzelném veled a jövőm :D
3/3 anonim válasza:
Jajj haggyuk már ezeket.
Ha tényleg tetszel neki, akkor oda fog menni hozzád, beszélgettek stb. Felkeres, elkéri a telefonszámod, tartja veled a kapcsolatot.
Most nehogy azt hidd h egy 2 napos eseményt kielemzünk. Az is lehet h csak leakar fektetni. Minden benne van a pakliban.
Tehát ha komolyan gondolja / gondolta, akkor tenni fog róla h így is úgy is találkozzatok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!