Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiú rám kacsint, akkor...

Ha egy fiú rám kacsint, akkor tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, akivel nem vagyok különösebben barátságban, csak olyan köszönő viszonyban, de volt egy előadás, és akkor mellettem ült, meg kicsit beszélgettünk. Én ránéztem, aztán ő is rám nézett, elmosolyodott, és rám kacsintott. Én visszamosolyogtam rá, de közben azon gondolkodtam, hogy most tikkel a szeme vagy mi van? Mert nem vagyok az a fajta szép lány, akire kacsingatnak. Aztán pár perc múlva megint ránéztem, és akkor is rám kacsintott. Másnap azt gondoltam, hogy ez csak egyszeri alkalom volt, megint csak köszönőviszonyban leszünk, de másnap mikor távoltól integettem neki, akkor visszaintett és megint rám kacsintott. Nekem nagyon tetszik a fiú, de félek hogy félre értem, mert sosem volt még rá alkalom, hogy tetszek valakinek, ezért nem is értem a jeleket.

2014. ápr. 29. 16:23
 1/6 anonim válasza:
meg akar sunázni :d
2014. ápr. 29. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyilván te is tudod milyen rossz amikor belemegy a szempilla a szemedbe.
2014. ápr. 29. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Figyeld meg, hogy másokkal szemben is csinálja-e. Ha igen, akkor nibcs semmi különös jelentősége.
2014. ápr. 29. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan lányra nem mosolygok, aki nem tetszik. Pláne nem többször. :D Meg hogy még kacsintsak is...
2014. ápr. 29. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak megdugna téged.
2014. ápr. 29. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen, sőt holnap már feleségül is vesz...atyaisten.
2014. ápr. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!