19 éves normális srác vagyok, ismerkednék 14+ lányokkal, van itt ilyen?
Csak bátran naaaa :D
Privátba küldök skype nevet :D
Nem.
Nem tartom normálisnak, ha egyből szexchat-tel kezdeném, vagy egyből "küldjegyképetapi.ádról"...
Nem a menőzésről van szó.
14 éves még belefér? Hát k**rvára nem. 19 éves és 14 éves? Basszus az egyik általános iskolás a másik meg egyetemista. Úristen gyerekek, két külön világ. Tudom,h egy év önmagában nem sok de ebben a korban igen. Egy 15 éves már inkább. Megmutattam a kérdésed a szintén 19 éves bátyámnak és majdnem elhányta magát. Ő rá nem tudna "úgy" nézni egy őt idézem "kiscsalányra" Egyszerűen nem ugyanaz a szint. De most komolyan tételezzük fel,h a 14 éves csaj testileg érett. Miről akarsz róla beszélni? De most komolyan? Ez nagyon gyomorforgató.... 19 éves pasi,h tudd szexuálisan vonzónak találni egy 14 évest? Emlékszem amikor 13-14 évesen beszéltem barátnőimmel ilyenekről és megdumáltuk,h mi nekünk jó lenne de úgy se kellenénk egy ilyen "nagyfiúnak" bocs,h ezt mondom de valami bajod lehet. Komolyan
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!