Szerintetek miről beszélgessek vele? 15/F
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy tánciskolába járunk, és az első alkalomtól kezdve belé szerettem, és majd pár nap múlva találkozunk és nem tudom hogy miről beszélgessek vele..
És konkrét dolgokat írjatok!
És légyszíves a perverz dolgokat most hanyagolni mert ez fontos lenne.
2014. jún. 27. 23:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem spontán kellene ennek jönnie.
2/5 anonim válasza:
Hát odamész hozzá és mondjuk beszélgettek arról a táncról amit éppen akkor tanultok (pl. "neked melyik része nem megy/megy") Vagy nyári programok, hogy ment a suli, milyent lett a bizi, mennek-e nyaralni stb...:)
3/5 anonim válasza:
csak ne a táncról
de jöhet minden sport, zene, hobbik, barátok, lufihajtogatás, személyi táplálkozási szokások, jog, család, az internet helyes használata tinédzser korban, politika, természet, félelmeitek, jövő, lapáth... na szóval szinte akármi, személyi érdeklődéstől függ
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak teljesen megbabonáz és képtelen vagyok közben gondolkodni:$$
2014. jún. 28. 00:07
5/5 anonim válasza:
politika 15 évesen :DDD FIDESZ 4ever XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!