1. Mondjatok léci valami beceneveket barátnőmnek, valami cukit, édeset, aranyosat. 2. Miről beszélgessek vele?
Az első tudom, hogy az első nem kérdés,de nem tudtam másképp megfogalmazni...
A második kiegészítve:
Úgy értem, hogy együtt vagyunk (pl. randin) és nincs nagyon miről dumáljunk, valami ötleteket lécii
Előre is köszi!
Mondd, hogy csak 12 éves vagy, úgy még megértem. Egye fene, legyen 13, belefér a mai kistiniknél az ilyen szellemi színvonal. De már ne is haragudj... MI adjunk tanácsokat ahhoz, hogy TE miről beszélj a barátnőddel, meg hogy nevezd? Akkor most velünk jár az a szerencsétlen, vagy veled? Meg ha nincs miről beszélned vele, mi a jó shetlandi póniért vagy vele? De hogy választ is adjak:
1. A keresztneve
2. Hasznosítsd az előző becenevet, azzal szólítsd meg, és mondd neki a következőt: "Szakítanunk kell."
Nem feltétlenül kell folyton dumálni. Ez nem kényszer, nem kötelező, ha titeket éépen akkor kielégít az, hogy ültök egymást átölelve, akkor csináljátok azt. Ennyi.
A "dumálás" magától jön. Ha két ember egymásra van hangolódva, akkor nem probléma (főleg egy kapcsolat elején!!!) akár órákat egyhuzamban beszélgetni. Ha már keresni kell a szavakat direkt, meg jaj kínos csönd...nem az igazi.
Kívánom, hogy legyen alkalmad ezt megtapasztalni (mármint az egymásra hangolódást), mert nagyon lelkesítő tud lenni, hogy csak beszéltek, beszéltek, látjátok, hogy a másiknak csillog a szeme, stb :)
1. Lófaszjózska.
2. Komplex matematikai problémák különféle megoldásairól.
"Jó sok a nagypofájú ember :) Azért van ez az oldal, hogy kérdéseket tegyünk fel :) Nem azért, hogy te felgyere a nagy lópofáddal és okoskodj. Elnézést a kivételért."
Igen, azért van ez az oldal h kérdéseket tegyünk fel. A felháborodásodra is azt mondom h jogos vhol: a te szemszögedből. De ne várd el h egy ilyen ostoba kérdésre nem fog senki beszólni neked, arról nem is beszélve h tuti 1000 ilyen kérdés van itt is nemhogy még a neten. Ennyit rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!