Miről beszélgessek vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy lány akivel általában elég sokat szoktam beszélgetni valamikor reggel 9 től este 10 ig is és már annyit beszélgettünk... már ilyeneket ne írjatok hogy zene,buli,disco,hobbi... már rég megtudtam ezeket! miről beszélgessek mint barát? tehát nem csak árról van szó hogy jól néz ki... Jófej és jó barát is egyben! ha nem akar semmi többet én elfogadom de szeretek beszélgetni vele tippek? 15 éves lány!2014. jún. 20. 10:54
1/14 anonim válasza:
Először is élőben kéne beszélgetni:)
2/14 anonim válasza:
Hát ha lenne életetek, akkor tudnátok.
3/14 A kérdező kommentje:
De nem értelek benneteket tik nem voltatok fiatalok? nem voltatok soha ilyenek? miért kell ilyen ro*adég g*ci c*gány módon válaszolni? akkor mi a fsznak írsz ide egyátalán? gykér gyerek
2014. jún. 20. 11:04
4/14 anonim válasza:
Nem. Nekünk volt életünk. Most már nincs, és ezért itt kell kiélni magunkat a sok gyík leoltásával.
5/14 A kérdező kommentje:
b*zdmeg k*rvára nem tudod miről van szó másrészt ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne kommentelj
2014. jún. 20. 11:09
6/14 anonim válasza:
Hogyne tudnám már. Iszok eleget.
7/14 A kérdező kommentje:
Hihetetlenek vagytok az ember feltesz 1 kérdést 1 normális kérdést ami nem b*szásról nem b*zikról szól meg ilyenektet és ide is ilyen szarságokat írtok...
2014. jún. 20. 11:14
8/14 anonim válasza:
Hmm...hát először is chaten, vagy élőben szoktatok beszélgetni? :)
9/14 anonim válasza:
Hihetetlen vagy. Az ember válaszol valami f @ szságot, és már egyből hisztizel. Tiszta hihetetlen vagy. Szerintem beszélgess vele erről, hogy milyen hihetetlen emberek vannak, meg hogy te is milyen hihetetlen vagy, meg hihetetlen ő is, meg hiteltelen a polgármesteretek, meg hirtelen a szomszéd Pityu, meg hittel tele a Pista Julcsija, akinek vagy egy kulcsa a pincétekhez.
10/14 A kérdező kommentje:
Chaten szoktunk beszélgetni de mondta hogy találkozni akar velem és úgy 7. hónapban kapok fizetést és el szeretnék menni hozzá addig is miről beszélgessek vele?
2014. jún. 20. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!