Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miről beszélgessek vele?

Miről beszélgessek vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy lány akivel általában elég sokat szoktam beszélgetni valamikor reggel 9 től este 10 ig is és már annyit beszélgettünk... már ilyeneket ne írjatok hogy zene,buli,disco,hobbi... már rég megtudtam ezeket! miről beszélgessek mint barát? tehát nem csak árról van szó hogy jól néz ki... Jófej és jó barát is egyben! ha nem akar semmi többet én elfogadom de szeretek beszélgetni vele tippek? 15 éves lány!
2014. jún. 20. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Beszélgethettek arról, hogy milyen volt a napja, mit csinált, stb...

Meg 15 éves, és csak most ismerted meg, valószínülg még rengeteg dolgot nem tudsz róla, szóval kérezgethetsz a múltjával kapcsolatban is: család, barátok, meg ilyenek. És amúgy is, ha egyszer egy beszélgetés igazán elindul, utána nem kell már azon gondolkoznod, hogy milyen témákat hozz fel. :)

2014. jún. 20. 12:44
 12/14 A kérdező kommentje:
A beszélgetés beindult csak nem akarok nyomulósnak tűnni
2014. jún. 20. 12:47
 13/14 A kérdező kommentje:
de köszönöm :)
2014. jún. 20. 12:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor belinkelhetsz olyan posztokat, dolgokat, zenéket amit épp láttál és kikérheted róla a véleményét. Vagy ha van vmi hobbid, azzal kapcsolatban munkákat stb...:) Másik támpont a "lelkizés"..kikérdezheted a véleményét, hogy szerinte miért van az h...stb :) Tudod, amolyan klisékről...:)
2014. jún. 20. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!