Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, tényleg nagyon nem...

Lányok, tényleg nagyon nem vonzódtok egy olyan fiúhoz, aki szálkás vékony, ilyen 50 kilós, de emellett nagyon alacsony is? Vagy csak az alacsonyság nem jön be nektek, hogy is van ez pontosan?

Figyelt kérdés
Amúgy próbálok hízni, edzek, de az a típus vagyok, aki halálra kéne zabálja magát és akkor is jó, ha két kilót felszed. De azért nem adom fel, nőni nem fogok, de talán súlyban ha több leszek, jobban esélyt adnak majd a lányok, ha már ennyire fontos, hogy a testsúly a magasság mellett.

2014. jún. 27. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez így van. A külső ami megfog... Szóval nekem aztán ne mondja senki, hogy nem vagyok normális, mert nem látok potenciális barátot egy olyan pasiban, aki nem tetszik kicsit se. Ha megismerem a belsőjét és tetszik, akkor belőlük lesznek a "csak" barátok. Úgyhogy undorító, hogy azért nemnormálisozol le valakit, mert nem tud beleszeretni egy olyanba, aki külsőre nem jön be neki.
2014. jún. 27. 14:25
 12/17 A kérdező kommentje:

# 11

Hol mondtam én olyat, hogy nem vagy normális, drága?

2014. jún. 27. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:

11-es, jesszus, ki bántott?

A kérdező egy tényt fogalmazott meg a 7-es válaszoló hozzászólására alapozva. Mindenféle sértés és személyeskedés nélkül.

Szóval kérdező, teljesen igazad van. Persze természetes dolog, hogy külső alapján döntik el valakiről, hogy egyáltalán szóbaállnak-e vele, de akkor is igazságtalan :)

Vékony vagyok én is, és nagyon kölyökképem van - mondjuk "legalább" nem vagyok alacsony, 177 cm. 27 évesen feltűnés nélkül elvegyülhetnék egy gimnáziumi folyosón.

Képzelheted, hogy az én célkorosztályom (22+) mennyire vesz komolyan :D Nyilván ha beszélgetésre kerül a sor akkor húzódnak fel a szemöldökök, de vért kell izzadnom, mire addig eljutok.

Kivéve külföldiek, nem találkoztam még közöttük olyan lánnyal aki legalább egy pár szót ne beszélgetett volna velem ha odamentem hozzá szórakozóhelyen. Persze sokan mondták, hogy nem vevők a társaságomra, de pl ha így volt, akkor italt nem fogadtak el (!), nem volt kamuzás, hogy van barátom, hanem megmondta, hogy bocs, nem szeretnék veled tovább beszélgetni.

Szóval két jó út van a csajozásra nekünk, vékonyaknak :D

Az egyik ismerősökön keresztül. Megismered haverjaid haverjainak haverjainak stb. lányismerőseit. Adott társasággal általában ugye több időt tölt együtt az ember, közös programok, van lehetőség megismerni a másikat, tehát kaphatsz esélyt randira, ha bizonyítod, jó arc vagy :)

Második, hogy ha szórakozóhelyen szeretnél, akkor olyan haverhoz csapódj, aki könnyen "hajt fel" lányokat, és mivel ő egyszerre nyilván csak egy lánnyal akar/képes beszélgetni a másik/többi rád marad, mert a barátnőjét úgysem fogja egyedül hagyni :D

2014. jún. 27. 15:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem a kérdező mondta, hanem az egyik válaszadó ! "A normális lányoknak ez mérvadó a kapcsolatban, hidd el,"
2014. jún. 27. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:

165?:s haver az elég alacsony, én kb 173 vagyok és így is sokszor alacsonynak érzem magam, voltam szórakozóhelyen meglepődtem, hogy akadtak bőven nálam alacsonyabb férfiak is, de javarészt velem egy magas, vagy magasabb volt.

Nőkből pedig szintén meglepődtem, hogy milyen sok magas volt.. Bár lehet csak a magassarkú miatt, azt nem néztem

2014. jún. 27. 18:49
 16/17 anonim válasza:

A legtöbb nő szemében a (nagyon) alacsony férfi nem férfi,

viszont jó hír számodra hogy, az utóbbi pár évben a nők nagyon rákattantak a vékony pasikra, itt a tényleg vékony hapsikra gondolok (50-60 kg).

Magasság viszont tényleg probléma, példának okáért én 167 cm vagyok és a legjobb barátom 190 cm körül van, mikor együtt megyünk valahová a nők mimig megbámulják őt engem pedig észre se vesznek, és ő még nem is egy jóképű gyerek.

Valahogy a legtöbb nő szeme 180 centitől érzékeli a férfiak jelenlétét.

Persze szinte mindent lehet kompenzálni...

2014. jún. 28. 11:05
 17/17 anonim válasza:

Nem tudom aktuális e még a kérdés, de annyira megfogott a kérdés. :D

3 olyan dolog volt ami alap elvárás a pasijelölteknél.

-Legyen magasabb mint én

-Legyen nehezebb mint én,

-Ne legyen hosszabb haja mint nekem.

Ezzez képest lassan 9 hónapja a 198cm magas legjobb fiú barátom haverjával jöttem össze aki bizony hozzád hasonló adottságokkal van megáldva. :)

Nagyon nagyon imádom és nem érzem cikinek mellette sétálni még akkor sem ha én 178cm vagyok. :D

Szóval kitartás és megtalálod azt akinek te leszel a tökéletes. :3

2015. ápr. 19. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!