Lányok, tényleg nagyon nem vonzódtok egy olyan fiúhoz, aki szálkás vékony, ilyen 50 kilós, de emellett nagyon alacsony is? Vagy csak az alacsonyság nem jön be nektek, hogy is van ez pontosan?
Istenem, kérlek én is szeretnék sokat és bármit enni, de max csak két kilót hízni... ámen.
Amúgy normálisnak tűnsz, nem sírsz itt, és ez már biztató egy kapcsolat kialakításának szempontjából.
mit jelent az a "nagyon" alacsony? Amúgy nem, bocs de nekem kell, hogy egy pasinak széles izmos háta, vállai és karja legyen. Én is izmos vagyok, voltam már együtt olyan pasival aki vasággyal együtt volt 60 kiló és mit ne mondjak borzalmas volt. Mikor megismerkedtünk akkor izmos volt nagyon, de aztán nem tudott edzeni és eltüntek az izmai , csak a vékonysága maradt...rá se tudtam nézni szex közben a végén.
22L
Lehet leponzotni nem érdekel, ez az igazság.
# 5/7
Na én meg téged irigyellek, hogy könnyen építesz izomzatot, jön a súly. Én mióta elkezdtem edzeni nem rég érzem, hogy mintha formásabb lenne az izomzaton, de a súly valahogy nem jön.
Mindenben vannak kivételek, ahogy itt is. :)
Sok lánynak nem ez jön be, de soknak meg igen. És szerintem a 165 centi, nem annyira rossz. Nagyon sok lány alacsonyabb ettől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!