Alacsony lányok ti örültök, ha egy alacsony, de azéet legalább tőletek 5-10cnetivel magasabb fiú szólít le titeket ismerkedési szándékkal vagy nektek is inkább a két méteres fiúk kellenek?
Figyelt kérdés
Mert volt egy pici lány, aki mintha érdeklődött volna felőlem, de féltem nyomulni rá, mert hát mi van, ha neki is legalább 180-190centi magas fiú kell, mint a legtöbb lánynak. Én még 170-et sem érem el, bár közel vagyok hozzá.2013. szept. 10. 18:28
1/5 anonim válasza:
Nekem nem számít a magasság. Velem kb. egymagas barátom is volt már és 190 cm-es is.
24N
163cm
2/5 anonim válasza:
A párom 172, én 165. Az első szerelmemnek viszont a válláig értem, elég kényelmetlen volt. :) Naszóval, nem a magasság a lényeg, ha különben megfog a pasi, de preferálni egyáltalán nem a kétmétereseket preferálom.
3/5 anonim válasza:
A lényeg h magasabb legyen mint en..ami nem nehez..
160cm/l;)
4/5 anonim válasza:
A lényeg, hogy minimum 175cm légy.. 170cm-el szinte esélytelen vagy náluk. Én is ekkora vagyok, teljesen normális érzésű ember, csak barát kategóriába raknak, alapból ha alacsony vagy..
5/5 anonim válasza:
Nekem gondot okozott, de azért, mert én magam is 173-4 cm vagyok, a vőlegényem pedig csak 176-7 cm magas
Amikor összejöttünk én nem is akartam belebonyolódni a dolgokba,, hiszen nekem azért 180cm magas pasi "dukálna" minimum.
De kinőtem, rájöttem, hogy nem ez számít (alacsonyabbal azért nem kezdtem volna sosem, mert nem éreztem volna magam igazán nőnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!