Az tényleg igaz, hogy ha egy fiú, alacsony és még gizda is, akkor csak is a kislányoknál a 12 év körülieknél van esélye?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 17:22
3/9 anonim válasza:
igen, de ezt tudja kompenzálni egy hülyén hordott swag sapkával és egy térden hordott farmerrel
4/9 anonim válasza:
Így igaz.
Kettes ne írj ilyeneket.A kérdezőnek van igaza.
5/9 A kérdező kommentje:
De én nem akarok pedofil lenni. :(
2013. dec. 10. 17:29
6/9 anonim válasza:
Igy igaz. En 30 eves vagyok, de alacsony, es gizda, es csak a 12 eves lanyok buknak ram. Ex-baratnom holnap tolti be a 13-mat, tegnap szakitott velem...
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, az én unokatesóm kb. 165 cm és tök vékony, de fejre egyébként nem tűnik gyereknek. Most is van egy tök normális barátnője, meg előtte is volt már kettő.
8/9 anonim válasza:
Igaz. De ha még a fejed is ronda, akkor a kislányok is csak röhögnek rajtad.
9/9 anonim válasza:
Akinek nem derogál elmenni gyúrni, vagy a mekisről egy zöldebb étrendre átállni, az ne panaszkodjon, hogy 30 évesen is szűz.
Alacsony... ez komoly, még mindig itt tartunk? az ázsiaiak átlagmagassága 170 centi körül mozog, és míly érdekes, nemzetközi szinten elismert a férfiak sármja, a p|csába, rinyáljon, ezeregy kenőcs meg a halál bánatos fäszä van az arcra egyedül.
Jaaaa, hogy mindezek elérése munkába kerül? Hogy ez sérti a kis komfortzónátokat? Akkor emberek, javaslom váltsatok jegyet Eutanáziába, mert ez a világ valamit-valamiért alapon működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!