A mai világban érdekelnek valakit az ilyen lányok?
volt egy ilyesmi barátnőm, vagy fél évig szenvedtem a hiánya miatt miután szakított velem
igazából voltak köztünk problémák miatta de nem ezek miatt amiket leírtál
nem volt ő sem egy plázacica, pénzt is alig költött, bulizni sem járt sehova mert az nem az ő világa inkább velem jött vagy a barátnőivel valahova beülni, esetleg fesztiválokra, a focit azt úgy ahogy szerette de azt is inkább a spanyolok miatt, hétköznapi sulibajárós sminkje annyi volt hogy szemceruza és kész, de természetesen egy alapszintű nőiesség volt benne
főleg akkor viselkedett nőként mikor velem volt és éreztettem vele, hogy az :D
férfitársaim véleménye szerint "szép ugyan de nekik nem kéne" kategória, ennek ellenére akadtak jelentkezők nála szép számmal a kapcsolatunk alatt is akik természetes nem a nagymenő páwagyerekek voltak hanem a semmi extra normális srácok, most is egy ilyennel van együtt
szóval tényleg nem nagy durranás de én olyan szerelmes votlam belé mint még senkibe
gondolom valami ilyesmi lányra gondoltál tehát a válaszom egy határozott igen :D
" 19-es tökéletesen össefoglalta a lényeget (előző vok, én is nő) !!"
Az tévedés lesz, az előtted lévő ugyanis én vagyok.
a 19-es vagyok és köszönöm.:D
a kérdező meg menjen el vásárolgatni, töltsön több időt a tükör előtt, várjon el ajándékot, és sminkelje magát, pletykáljon, beszéljen sokat, utálja meg a focit.
most jó?:D vagy maradj ilyen és találni fogsz így is valakit, megváltozni nem tudsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!