Hogy kezdjem az ismerkedést egy lánynál?
Figyelt kérdés
Ismerősömék házában lakik egy számomra szimpatikus lány és szeretnék vele megismerkedni csak sajnos ilyenkor nem vagyok a szavak embere és azt sem tudom hogy bejelöljem facebookon és úgy írjak neki vagy jelölés nélkül mindketten 19 évesek vagyunk2014. jún. 24. 22:49
1/5 anonim válasza:
Inkább próbáld meg személyesen elkapni és szólítsd le, többet érsz el úgy.
2/5 A kérdező kommentje:
az nehéz hetente 1-szer járok ahhoz az ismerősömhöz és bocsi rosszul írtam ez 2 ház 1 bejárattal ilyen társas ház szerű
2014. jún. 24. 22:54
3/5 anonim válasza:
1 esélyed van: mondd meg neki, h szerelmes vagy belé, máshogy sehogy, facebook béna, máshogy nincs esélyed
4/5 anonim válasza:
Hívd el valahova, mondjuk fagyizni, beszélgessetek és aztán mond meg neki, hogy tetszik neked és hogy szeretnél járni vele, mert ha egyből azzal kezded, hogy szerelmes vagy belé, azzal lehet, hogy elijeszted.
5/5 anonim válasza:
Csak szimpatikus!!!! Hol beszélünk itt még szerelemről?! Szóval, próbálj hozzászólni valahogy humorosan, ezt alkalom szüli. Mutatkozz be neki. Bár lehet, hogy tudja a neved, de csinálj úgy mintha te még fel sem figyeltél volna rá. Ezek után lehet ő maga bejelöl. Vár egy hetet, másfelet, és jelöld be ha nem tette. Nem tudom, milyen kapcsolatban vagy az ismerősöddel, ahol lakik, de esetleg neki is mondhatnád, hogy szívesen megismernéd a lányt, valószínű ő is segítene. Ha bejelölted utána pár napra rá írhatsz neki. Keressetek közös témát, aztán hívd el valahova. Sok sikert! :) Ha ezzel kapcsolatban kell segíteni valamiben, írj nyugodtan privátba is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!