Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok! Hogy álltok hozzá egy...

Srácok! Hogy álltok hozzá egy öntudatos nőhöz/lányhoz?

Figyelt kérdés
Nem épp az öntudatos szóra gondoltam hanem egymásikra (amit elfelejtettem - ha valakinek eszébe jut azt is megírhatná). Olyan nőkre/lányokra akik szöges ellentétei egy ilyen nagyon tündéri szinte kislány szerű lánynak de nem emos vagy rocker. Öntudatos, magabiztos és nem várja azt, hogy a párja kiegészítse. Önálló. Ha úgy vesszük kicsit férfias. Szóval hogy álltok hozzá? Inkább egy aranyosabb lány vagy bejön nektek a magabiztosság (alapmagabiztosság felett - ego alatt :) )

2014. jún. 24. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Be be jön ha nem nagyképű és nem elszállt és vannak önálló gondolatai viszont legyen nőies a kisugárzása
2014. jún. 24. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen az amit első írt!
2014. jún. 24. 20:59
 3/6 anonim válasza:
Szerintem a karakán szóra gondolsz, egyébként meg teljesen oké az ilyen nő, ha olyan mint amilyet az első is írt. Azaz nincs elszállva, hanem reálisan értékeli a kapcsolatot.
2014. jún. 24. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy önálló, hogy képes PÁRkapcsolatra, akkor bejön.
2014. jún. 24. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, ha egy lánynak vannak saját gondolatai céljai.

Nemszeretem a már csúnyára szolizott plázacicákat, akik ösztönszerűen kelnek és ellebzselnek fél nap Westendben.

A gond ott kezdődik, ha a lánynak már túl nagy az egója, és elszáll magától.

2014. jún. 24. 21:48
 6/6 anonim válasza:
A törtető kifejezésre gondoltál, nagyon modern és szimpatikus életfilozófia egy nőtöl/lánytól hiszen nem nyafog, nincs rászorulva senkire, képes keményen dolgozni, ezálltal kiszolgáltatottá sem válik. Saját maga irányítja az életét, egészséges lelkületü kiváló személyiségé válik az aki ilyen életstílust választ magának.
2014. jún. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!