Fiúk, ti hogyan közeledtek egy lányhoz ha már szemeztek vele?
Figyelt kérdés
Egyik egy nagyon szép csajszival szemezgettem egy kiülős teraszon,ő is a baràtaival volt meg én is,ilyenkor mit szoktatok csinálni,hogyan közelítetek felé?Persze fogalmam sincs ki volt az.2014. jún. 22. 13:30
1/8 anonim válasza:
Normál séta tempóban elindulok felé. Mégis hogy közelednék?
2/8 anonim válasza:
Meggörbítem a teret és odateleportálok.
4/8 A kérdező kommentje:
Vicces,vicces ;)
2014. jún. 22. 13:35
5/8 anonim válasza:
Gumicsizma + gázmaszk + disznóperzselő.
Mesterhármas!
6/8 anonim válasza:
Ha társaságban van, akkor inkább sehogy.
7/8 anonim válasza:
sehogy, mett attol hogy szemezünk, tutira:
van barátja, ha épp nincs, akkor nem is akar, ha ez se, akkor nem pasizni jött hanam bulizni, ha még véletlen ez sem, akkor meg csak szimlán kiröhög, vagy leráz ha odamegyek...szóval ink meg sem próbálom...a vége ugyis ugyanaz, hogy visszautasítás van...
23/F
8/8 anonim válasza:
hát igen, a fiúk nem nagyon közelednek, csak bámulnak, de nem lépnek. mondjuk megértem, mert én se mernék a helyükben lépni, ha társaságban van a csaj, nehéz lehet.
én azt mondom várd ki, h a lány vhogy egyedül legyen, és akkor menj oda, utána. nyilván ha nem egyedül van, az mindkettőtöknek kínos lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!