Fiúk, mit tesztek olyankor, ha szemeztek egy lánnyal és. (? ) Többi lent!
Hát, ez így nem teljesen korrekt.
Volt egy lány aki sokáig tetszett, nézegettem. Néha Ő is engem, de ennyi. 1x beszéltünk és ennyiben maradt, az is csak amolyan első beszélgetés volt és nem volt folytatása. Tetszett a lány, de én introvertált típus vagyok és nem tudok ismerkedni sajnos. Aztán jött egy eléggé extrovertált lány, akivel összeismerkedtem. Ha megkérdeznél valakit, lehet azt mondaná, hogy szebb, mint a lány akit korábban nézegettem, bár én őszintén szólva sosem pontozgatok, rangsorolgatok. Tetszik, vagy nem és kész. A lényeg, hogy ez az extrovertált lány a másikkal ellentétben magától összeismerkedett velem, ami ugye nekem nem menne magamtól és így nagyon jól kijövünk.
Tehát itt a személyiség miatt történt úgy, ahogy. Azóta pedig azt hiszem beleszerettem ebbe a lányba. :)
Amúgy azt vettem észre, hogy a lány akit korábban néztem, hozzám hasonlóan visszahúzódóbb.
Erre pedig az jut eszembe, hogy ahogy a fizika tanárnőm mondta: a természet egészséges, ott az ellentétek vonzzák egymást. :) Amúgy hasonló a humorunk, órákat beszélünk és jól elvagyunk, csak Ő könnyen odamegy másokhoz, míg nekem igazi kínszenvedés, ha egyáltalán megy. (de csak az ismerkedés, idegennel!)
Mégis azért írtam le, mert ha kívülről megnézed, úgy tűnhet a dolog, mint ami a kérdésben van felvázolva, pedig nem. Csak mint egy példa...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!