Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ha szemeztek egy lánnyal...

Fiúk, ha szemeztek egy lánnyal, de mégsem mentek oda hozzá, akkor mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Ilyen nemrég történt velem, hogy egy srác, eléggé feltűnően bámult, és én is rá, mindig, amikor találkoztunk a suliban, viszont semmi más kezdeményezés nem volt,tehát semmi. Azt hittem odajön egyszer, mert facen nem írt, gondoltam végre eg olyan srác aki nem facen kezdi a kapcsolat kialakítását...de nem lett belőle semmi. Ha ez áll fenn,akkor én meg hagyom a dolgot, feleslegesen miért foglalkozzak vele..
2014. ápr. 4. 18:28
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
a másik, hogy van egy srác aki mindig, ha egy helyen vagyunk, áll és néz az én irányomba. meg amikor elmegyünk egymás mellett szintén néz, és áhh miért nem jönnek oda?:D
2014. ápr. 4. 18:29
 2/19 anonim válasza:
valószinűleg nem mert leszólítani
2014. ápr. 4. 18:30
 3/19 anonim ***** válasza:
mert ha te túl szép vagy, akkor azt gondolják, hogy "esélytelen"
2014. ápr. 4. 18:31
 4/19 anonim ***** válasza:

Lehet választani:

1. Azért bámullak, mert szórakoztat, hogy zavarba tudlak hozni.

2. Azt gondolom, hogy egy betoji alak vagyok, aki oda sem mer menni a lányhoz, aki tetszik neki. Jobb lesz, ha szépen csendben meghalok.

3. Érdekesnek talállak, de annyira nem tetszel, hogy lépéseket is tegyek a kapcsolatfelvétel irányába.

4. Azt hittem te kezdted a szemezést először, és figyeltem, hogy mit akarsz kihozni ebből az egészből.

Persze én még ki tudok találni 50 másikat is.

2014. ápr. 4. 18:33
 5/19 anonim ***** válasza:
2-es, 3-as igaza van, vagy: nekem pl. elegem volt a kapcsolatokból. Oké, hogy szemezgetek, de most nem érdekel senki sem.
 6/19 anonim ***** válasza:
Ja és 4-esnek is igaza van:DDD
 7/19 anonim ***** válasza:

Vagy nincs merszem odamenni,vagy az jár a fejemben,hogy úgysem lenne nála esélyem kb.,és ezért sem megyek oda.Túl sok visszautasítást kaptam már idáig,így nem igazán tudok ilyen lépéseket megtenni,főleg ha nincs egyedül az illető.

Szóval ha még egyedül van,akkor látok rá esélyt,ha valóban látom a jelét hogy tetszem neki,ilyenkor szívesen odamennék.De ilyen tudod hányszor fordul elő velem,kb. soha.Mindig vannak valakivel,így meg rossz nagyon.Nekem már bőven sok egy ember előtt is beégni,nemhogy még többen végighallgassák...

2014. ápr. 4. 18:35
 8/19 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, de nem kezdeményez, mert barátnője van? Nézni viszont szabad.
2014. ápr. 4. 18:41
 9/19 anonim ***** válasza:
nem tudom
2014. ápr. 4. 18:48
 10/19 A kérdező kommentje:

utolsó te komolyan gondoltad, hogy ezt kéne írni ide válasznak?? ha nem tudod, akkor semmit ne írj, mert egyáltalán nem hasznos!

többieknek köszi, az biztos hogy az egyiknek nincs barátnője. azt sem hiszem, hogy azért nem mer,mert nem hiszi hogy lenne esélye hiszen én nagyon küldtem a jeleket.

2014. ápr. 4. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!