Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ha szemeztek egy lánnyal...

Fiúk, ha szemeztek egy lánnyal, de mégsem mentek oda hozzá, akkor mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Ilyen nemrég történt velem, hogy egy srác, eléggé feltűnően bámult, és én is rá, mindig, amikor találkoztunk a suliban, viszont semmi más kezdeményezés nem volt,tehát semmi. Azt hittem odajön egyszer, mert facen nem írt, gondoltam végre eg olyan srác aki nem facen kezdi a kapcsolat kialakítását...de nem lett belőle semmi. Ha ez áll fenn,akkor én meg hagyom a dolgot, feleslegesen miért foglalkozzak vele..
2014. ápr. 4. 18:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
:) :) ez a 9-es tetszik nekem :D
2014. ápr. 4. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért nem megyünk oda hozzátok, mert, akárhányszor is meglépjük a kezdeményezést, ti bunkó, aljas módon utasítotok el, aláztok szét...
2014. ápr. 4. 23:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Ém olyan fiùnak vissza sem köszönök aki nem szimpi, szarom le, hogy bunkó vagyok
2014. ápr. 5. 06:50
 14/19 A kérdező kommentje:

nem lehet mindenki szimpi,pl osztálytársak között..és az elég fura egy osztály- vagy csoporttársadnak nem köszönsz vissza ha köszön.

annyira imádom hogy ennyire szerettek ti fiúk általánosítani!!(remélem érezhető volt a szarkazmus) például én nem taposok a lelkébe,és nem bunkón utasítom vissza ha mondjuk félreértett valamit.

2014. ápr. 6. 11:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező,érthető a reakciód is,meg szép dolog hogy te nem vagy ilyen.Azonban ezt senkiről nem tudod kívülről megállapítani,hogy éppen ki milyen.A tapasztalat pedig azt mutatja,hogy a többségük ilyen bunkón és flegmán utasít vissza,sőt még néha belénk is rúgnak még jobban...

Ha rá lenne írva az emberekre,vagy meg lehetne állapítani ki milyen,akkor sem neked,sem a srácoknak nem lenne ennyi gondja,köztük nekem sem... Ha látnánk és tudnánk ki nyitott ránk és ki nem,hát teljesen egyszerű lenne az egész,és jó is lenne. :)

2014. ápr. 6. 12:10
 16/19 A kérdező kommentje:
szóval, ha nem akartok most kapcsolatot, akkor pl nem mentek oda hozzá, csak megjegyzitek magatokban hogy jól néz ki vagy ilyesmi?
2014. ápr. 25. 16:46
 17/19 anonim ***** válasza:
hát, az ilyet nem tudnám megszerezni se
2014. ápr. 25. 16:46
 18/19 anonim ***** válasza:
félünk a: visszautasítástol, a körberöhögéstől, stb..
2014. ápr. 25. 16:48
 19/19 anonim válasza:
Én még nem láttalak, de így látatlanul is szívesen megismernélek és találkoznék veled. Várom a válaszod privátban.
2014. ápr. 25. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!