Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hülye kérdés de egy ilyen...

Hülye kérdés de egy ilyen lányhoz milyen fiú illik?

Figyelt kérdés

Eléggé fura személyiség vagyok, idegenek előtt csendes, visszahúzódó, megfelelő társaságban gyorsan felengedek. Inkább emocionális, néha túl hangos és hirtelen megharagszok. Nem bírom a kritikát, nem szeretem megbántani az embereket de kimondom amit gondolok. Kicsit fárasztó tudok lenni.

Eddig hozzám hasonló fiúkkal voltam de velük nem tudtam normális párkapcsolatot kialakítani.

2014. jún. 15. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezen nem csodálkozom. Nekem sem kellenél.
2014. jún. 15. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Exem pont ilyen. Másfél évig voltunk együtt.
2014. jún. 15. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:

pontosan az ellentéted keresd :D

igen, akire először gondoltál, pont őt keres most meg :D

2014. jún. 15. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azok nem illenek egybe, akik tök ugyan olyanok. Ugyan olyan gondolkodás, életvitel, etc... Kell a változatosság. Az egyik ember X dolgot szeret, a másik Y dolgot. Akkor mind2 dolog meg lesz csinálva, ami változatosabb, mint egy monoton dolog. Persze kell hasonlóság is, közös érdeklődés, de a különbségek is kellenek, hogy ne legyen monoton a kapcsolat. Egy idő után úgyis az lesz, de mondjuk nem 1 hónap és nem is 1 év alatt.
2014. jún. 15. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy még ezzel kéne foglalkoznod.Majd ha kialakul a végleges személyiséged.

"de velük nem tudtam normális párkapcsolatot kialakítani."

Majd egy 5-6 év múlva keresd fel őket...

2014. jún. 15. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is pont olyan vagyok mint te. :DD
2014. jún. 15. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:
hmm... megismernélek jobban is..
2014. jún. 15. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:

remélem nem sértelek meg, az elmondottak alapján a kérdésedre a válasz szerintem ez:

attol fugg hány éves vagy ha 20- akkor egy csendes srác aki mindent lenyel neked és elviseli a hiszijeid, de igyekezz azon hogy kicsit kezelni tudd az érzéseid és a duhod hogy ne azok irányítsanak, mert ezt nemlehet sokáig csinállni

ha 20-25+os vagy akkor meg csak annyit tudok mondani hogy változz meg mert nemsok 25+ os férfi viselne el ilyet.

és ezt tényleg nem rosszbol mondom, remélem nem utállsz érte :)

2014. jún. 15. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!