Srácok, hogy ismerkedjen veletek egy lány aki ocsmány?
Kedves Kérdező!
Ha megfogadsz egy tanácsot, szerintem neked a saját fejedben lenne érdemes ezt az "ocsmány" vagyok, "ronda" vagyok kérdést mielőbb a helyére tenned, ha azt szeretnéd, hogy mások szépnek és vonzónak lássanak.
Valószínűleg szokatlannak fogod találni a következő ötletet, de ha van kedved kipróbálni, megtehetnéd a következő dolgot, mert nagyon működik, főleg, ha kitartóan csinálod, heteken, hónapokon keresztül.
(De természetesen NEM az ismerkedés helyett!!! :-)
Amikor egyedül vagy otthon, állj oda egy nagy, egész alakos tükör elé, nézegesd magad egy darabig, aztán viszonylag közelről nézz a saját szemedbe a tükörben, és mond ki ezt hangosan egyszer, kétszer, tízszer, százszor, sokszor, (de persze nem kell mindjárt első alkalommal ennyiszer :-)
"Szeretem és elfogadom magamat úgy, ahogy vagyok."
"Szép vagyok. Szép az arcom. Szép a testem. Jó vagyok úgy, ahogy vagyok."
Az is előfordulat, hogy először el fogod sírni magadat.
(Tudom, hogy így olvasva ez nem tűnik túl életszerűnek és hihetőnek, de sokkal több nővel megtörténik, mint feltételeznéd.)
Ez teljesen rendben van, a sírás az érzelmi blokkok oldódásának a jele, szóval ha veled is így történne, sírjál nyugodtan, ameddig jólesik. :-)
Ha ruhában már jól megy, akkor utána érdemes úgy megtenni ugyanezt, hogy meztelenre vetkőzöl hozzá.
Hidd el, hogy ha te el tudod fogadni magadat, és szeretni tudod saját magadat úgy, ahogy vagy, akkor mások is így fognak hozzád viszonyulni, mert a te saját tudatalatti elméd működik úgy, hogy olyan tapasztalatokat vonz be az életedbe, amik a te meggyőződéseidet, hitrendszereidet tükrözik vissza, legyenek azok akár pozitívak, akár negatívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!