19 éves lány hol ismerkedjen?
Egyetemista lány vagyok, nagyon visszahúzódó, kicsit más, mint a többi korombeli, keveset beszélek, amíg nem ismerek valakit, nagyon bizalmatlan vagyok, csak akkor nyílok meg, ha már nagyon megismertem valakit. Ráadásul sem szép sem vagyok, sem túl bulizós. Inkább egyedül szeretek lenni (de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének barátaim). Emiatt még sosem volt pasim, vagy egyáltalán bármilyen fiú, akivel jóban lettem volna- nem is érdekeltem soha a kutyát sem.
Hogy/hol kezdjek el ismerkedni? Olyan reménytelennek tűnik az egész, mindenki keresztülnéz rajtam.
Nem itt szeretnék ismerkedni, hanem a valós életben :)
Vagy inkább úgy kérdezem: mi kell ahhoz, hogy egy lány felkeltse a fiúk érdeklődését?
Kérlek, ne írjatok üzeneteket.
de mégis hogy?
-Szia! Most olvastam egy szuper könyvet a szingularitásról! Mi a véleményed, szerinted meg fog valósulni és ha igen, az pozitív lesz az emberiségnek?
Mégis mi a fenéről? Én csak ilyenekről tudok :( És olyan gáz odamenni próbálkozni, egy leégést nem élnék túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!