Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 19 éves lány hol ismerkedjen?

19 éves lány hol ismerkedjen?

Figyelt kérdés

Egyetemista lány vagyok, nagyon visszahúzódó, kicsit más, mint a többi korombeli, keveset beszélek, amíg nem ismerek valakit, nagyon bizalmatlan vagyok, csak akkor nyílok meg, ha már nagyon megismertem valakit. Ráadásul sem szép sem vagyok, sem túl bulizós. Inkább egyedül szeretek lenni (de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének barátaim). Emiatt még sosem volt pasim, vagy egyáltalán bármilyen fiú, akivel jóban lettem volna- nem is érdekeltem soha a kutyát sem.

Hogy/hol kezdjek el ismerkedni? Olyan reménytelennek tűnik az egész, mindenki keresztülnéz rajtam.

2014. ápr. 20. 14:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
és még csak szerelmes sem voltam soha :/
2014. ápr. 20. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Az egyetemen nincs egy fiú sem, aki kicsit is szimpatikus lenne? Vagy te most csak barátokat akarsz, vagy párkapcsolatot?
2014. ápr. 20. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy te aszexuális?
2014. ápr. 20. 15:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok aszexuális ez egészen biztos :)

De, van olyan, aki tetszik, de vagy nem merek odamenni, vagy amint kinyitja a száját hallom, hogy 70 az IQ-ja. Neked teljesen mindegy szinte a kinézet, de okos srácokat meg nem nagyon láttam még, legalábbis jól rejtőzködnek.

2014. ápr. 20. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!