Srácok, hogy ismerkedjen veletek egy lány aki ocsmány?
Figyelt kérdés
Gondolom sehogy :D Komolyra fordítva a szót, hogy ismerkedjek egy konkrét sráccal ha ronda vagyok, alig van önbizalmam de a humorom állítólag egész jó? 3763882648-szor átgondoltam minden egyes lehetőséget de a vége az, hogy elrohanok és soha többé nem megyek utcára :D2014. jún. 24. 14:47
1/12 anonim válasza:
Légy magabiztos és vidám, legyen egy jó kisugárzásod. Ez mindenképp pozitívum.
2/12 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ocsmány vagy,csak nincs önbizalmad! Küldj képet,kiváncsi vagyok rád.
4/12 anonim válasza:
Szerintem meg az ocsmányságod mértéken megítélését bízd rá, mert lehet csak Te gondolod így. Amúgy meg beszélgess vele, ismerkedjetek össze. A többi meg kialakul.
5/12 anonim válasza:
-egy konkrét sráccal- Ez a hármasnak szol :D Gondolom van egy fiú aki tetszik neki!
7/12 anonim válasza:
Hát van egy rossz hírem. Sehogy. :)
Először szépülj, majd utána!
8/12 A kérdező kommentje:
De hogy szépüljek? Meg hogy beszélgessek vele? Nem mehetek oda csak úgy
2014. jún. 24. 15:05
9/12 anonim válasza:
De odamehetsz csak úgy. Valahogy el kell kezdeni. Amúgy én is kíváncsi lennék egy képre...
Amúgy nem kell egyből letámadni és szerelmet vallani, csak összeismerkedni vele, cseverészni stb.
10/12 anonim válasza:
Nah muti egy képet.:) Lány vagyok,adok tippeket. Egyébként tuti,hogy eltúlzod ezt az "ocsmány vagyok " dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!