Mi volt a leggázabb üzenet, amit itt gyk-n kaptál?
Szóval mi volt a leggázabb, legcikibb üzenet (vagy épp a legmeglepőbb), amit ismerkedési céllal fogalmaztak meg neked itt az oldalon?
(Tudom, hogy van ilyen kérdés, de nem találom ha belinkelitek megköszönöm, de elsősorban személyes tapasztalatok érdekelnek.)
A normàlis válaszokat előre is köszönöm!
Egy csavo random ram irt, tok fuggetlenul a hozzaszolasomtol, hogy szeretne kinyalogatni a koldokom. Aztan ugy 10 level utan elhitettem vele, hogy letezik a koldokszosz, szerintem letiltott.
Amugy random farok mutogatok nekem is voltak, meg akik a pocakos haspolos lanyokra izgulnak, pisiszexesek, labfetises, igazi csemegek.
Aki írt privátot, hogy mi volt a képküldözgetős pasas neve: nem tudom, mert letiltottam és elég régen volt.
(üzidet véletlen kitöröltem) :)
a #19 elég durva szerintem, rendesen átfutott a hideg rajtam, ahogy olvastam.
És meglepve tapasztalom mennyi levelet kaptatok valamilyen fétissel rendelkező embertől. Lekopogom, de én még egyet sem kaptam, pedig elég régóta ittvagyok :)
Kétszer kaptam már olyan uzit, hogy úgy megd.na , hogy agyrazkodasom lenne az agytamlatol.. Szerintem mindkettőt egy személy küldte.
De az ilyen" szét nyalnalak" és társaik is jók.. Mondjuk nem értem, hogy lehet ilyet olyannak írni, akit eletedben nem láttál..lehetnék éppen 3fogu kisebbségi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!