Mi volt a leggázabb üzenet, amit itt gyk-n kaptál?
Szóval mi volt a leggázabb, legcikibb üzenet (vagy épp a legmeglepőbb), amit ismerkedési céllal fogalmaztak meg neked itt az oldalon?
(Tudom, hogy van ilyen kérdés, de nem találom ha belinkelitek megköszönöm, de elsősorban személyes tapasztalatok érdekelnek.)
A normàlis válaszokat előre is köszönöm!
Megadtam a számom. 1 éve...és azóta néha zaklat.
Ha magadra ismersz Petike.... akkor töröld a számom xD
..b#zinak neveztek/nő vagyok
..úrnő én is voltam
..tegnap k*rvázott privibe
..talpimádó lábujjaimat szopogatná
..akarsz kutyával meg velem ? szóval sok baromság ..
Az ilyen üzenetek küldöjét egyszerüen letiltom :-)
amikor egy gyökér küldött magáról képet mindenféle előzmény nélkül egy válaszomra, hogy bizonyítsa hogy ő mennyire eszméletlenül jóképű, aztán amikor nem értette meg hogy én cserébe nem akarok képet küldeni magamról, akkor elkezdett olyan baromságokat kitalálni hogy biztos tele van velem az internet és miért nem vagyok képes már küldeni. aztán később kitalálta hogy ő nem is akart képet, persze közben párja van, de neki ez belefér hogy lányokról kér képet a neten. letiltottam.
aztán volt olyan is hogy vegyem el valakinek a szüzességét, vagy csak jókívánságként hogy b****on meg a kettőhúsz, meg persze a használtbugyis, és a többi nyomulós barom.
éljen a gyk! <3
Megkérdezték, hogy nem akarok-e egy hármasban benne lenni. Mondom neki, persze miért ne. Kérdezem, hogy mi a felállás?
Erre azt az üzenetet kaptam, hogy 3 pasi egymással felállás... Mindezt Viola94 felhasználó névvel :D
23/F
Erre a hozzászólásomra: "Befőttes gumit próbáltad? :D"
Ezt kaptam csak cifrábban: Anyukámnak a hátsófele te kígyót bűvölő :DD
A közelmúltban ez elég gáz volt! :D
ezt a csajozós szöveget kaptam:
Szia. Mint tudod a Magyarország népesség
szaporulatta nagyon alacsony és úgy
gondolom a mi nemzedékünknek kell ezt a
problémát megoldani. Szóval hosszas
gondolkodás után úgy gondoltam, testileg és
lelkileg te vagy az ideális hogy kihord
gyermekeimet ezzel megerősítve irántad
érzett erős és biztos érzéseimet.
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Engem is betalált már az a pasas, aki képet küld egyből és viszonzást is kér... hát nem kapott :)
Volt aki csak a szerszámát akarta mutogatni...
Ebben a kategóriába feltett kérdésemre egyszer 3 percen belül 7 levél érkezett, összesen meg 12. (és majdnem mind ugyanúgy volt megfogalmazva)
Nemrég volt olyan is, aki egy válaszom alapján különlegesnek tart, örül, hogy van még ilyen lány és neadjisten, Őt pont egy ilyen lány érdekli :) Odaírta, hogy a netes ismerkedésben nem hisz, de Ő mindenképp meg akar ismerni, azt akarja, hogy az Övé legyek (wtf?), és legyünk egymással őszinték. Mást nem talált Ő meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!