Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi volt a leggázabb üzenet,...

Mi volt a leggázabb üzenet, amit itt gyk-n kaptál?

Figyelt kérdés

Szóval mi volt a leggázabb, legcikibb üzenet (vagy épp a legmeglepőbb), amit ismerkedési céllal fogalmaztak meg neked itt az oldalon?

(Tudom, hogy van ilyen kérdés, de nem találom ha belinkelitek megköszönöm, de elsősorban személyes tapasztalatok érdekelnek.)

A normàlis válaszokat előre is köszönöm!

2014. jún. 21. 19:40
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
91%

Volt egy pasi, aki azzal zaklatott, hogy küldjek neki olyan bugyit, ami rajtam volt, és ne mossam ki. Meg küldjek neki használt óvszert :D

Elég gáz volt. Nem akarta megérteni, hogy nem fogok küldeni semmit :D

2014. jún. 21. 19:42
 2/38 anonim ***** válasza:
86%

Volt egypár...:

Egy csaj írt, hogy "kinyalnálak"...

Egy pasi az úrnőjének fogadott volna...

És volt egy másik, akinek bizonyos juttatásokért "dolgokat" kellett volna megtennem...

Hát...ennyit a gyakoriról...

2014. jún. 21. 19:44
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Egyik testrészét jellemezte centiméterben, ezzel kezdett. Csajozós dumák... találkozzunk... szűz vagyok-e.... ezek így mind külön, első üzenetben.

Szerencsére normális felhasználók is írtak már rám, annak örülök.

2014. jún. 21. 19:45
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj fel sem tudnám sorolni :D
2014. jún. 21. 19:46
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
1-es a használt óvszer gyűjtő engem is betalált :)
2014. jún. 21. 19:47
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

A leggázabb, ahogy te fogalmaztál, amikor egy pasi minden csajnak, vagy nem egyértelműen pasinak ugyanazt a sablon üzenetet elküldte egy kérdésnél és köztük nekem is. lényegében azt, hogy meg szeretné ismerni a lányokat.

A legcukibb... talán az, amikor azt írta egy nő, hogy csodás ember vagyok, és örül annak, hogy olyan ember vagyok, amilyen.(pusztán egy a múltamat érintő válaszom miatt, ami elég őszintére sikeredett és a legtöbb embernek durván hangzana), a legperverzebb, hogy tudja, hogy jó vagyok az ágyban, mert le írtam hogy csinálom általában ezért őt is csináljam meg.És persze képeket is küldött magáról.

Igazából eléggé régen járok ide vissza, és minden féle emberrel beszélgettem már itt. Van aki utál, van aki jó beszélgető partnernek tart, van aki szívesen dugna velem, van aki csak úgy el van velem, van aki jó embernek tart.

Attól függ, kit kérdezel és vele hogy kerültem kapcsolatba.

2014. jún. 21. 19:48
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kérdésnél leírtam a mellméretem és a korom. Csak ezt a két adatot. Erre kaptam egy olyan üzenetet, hogy nagyon szimpatikusnak tűnök, lenne e kedvem ismerkedni. Na kb ez. :-D Röhögtem egy nagyot, aztán válasz nélkül tiltottam a srácot.
2014. jún. 21. 19:48
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy barom egy kommentemre azt hitte csaj vagyok (nem irtam oda, mostmar belatom hiba volt). Utana napi rendszeresseggel kaptam igen reszletekbe meno leirasokat hogy hogyan es milyen modon nyalna ki, elvezne tele a puncim, dugna seggbe, stb. - egy ido utan meguntam es blokkotam.

21F

2014. jún. 21. 19:49
 9/38 anonim ***** válasza:

A szexuális felajánlkozások...

De a leggázabb?

Itt az oldalon egy Peti nevű srácnak hülye fejjel egy

2014. jún. 21. 19:49
 10/38 anonim ***** válasza:
97%

nagyban beszélgettünk a szexről erre megkérdem amugy hány éves vagy?

-háát ne nézz kicsinek elég érett vagyok már 4hónap múlva 12leszek

mondom (Y)

2014. jún. 21. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!