Srácok, a ribisen öltözködő lányokban mi az érdekes?
Marad egyáltalán meglepi a szobába, ha mindent láttok már az utcán? Jó alakom van, és én sem vetem meg a nőcis öltözködést, de azon tűnődöm, miért az az érdekes, ahol minden látszik, miért kell, hogy valami még 5 centivel rövidebb / bővebb dekoltázsú legyen?
21/N
Semmi.
Én biztos, hogy nem szeretnék olyain lánnyal összejönni, aki mindenki másnak megmutatja magát.
Egy másik ilyen állatfaj a bikiniben pózolós, facebook-ra nyomató egyedek. :D
25/F
nekem elég ha "nőcisen" öltözködik egy csaj. szerintem sem számít már az 3-4-5 centiméter, akinek jó teste van az egy normál miniszoknyában is látszik, nem kell olyan rövid, hogy kilógjon a pu*nci. bőven elég ha az ágyban otthon ku*rvás!
26F
A testük érdekes, semmi más.
Az általad említett nőcisben pedig minden, testestől lelkestől
feleségnek nem kellene, de pont az az érdekes hogy sokat látsz, felkelti az érdeklödést és a többit pedig odaképzeled.
nem kell meglepi a szobába mert azodavezetö út már beindítja a kanokat. persze a lényeg itt is megmarad az ágyig....
egy szép autót mindenki tud a sajât ízlésére csinosítani, de egy A4-es üres lapra nem tudnék egy szép autót lerajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!