Miért ilyen beszólogatósak, felvágósak a mai szép, vonzó tini lányok? Komolyan nincs már sehol sem jó fej, humoros, aranyos lány, akivel érdemes ismerkedni is egyáltalán?
Figyelt kérdés
Mindig felb-sz, hogy akárhány lánynál próbálkozom, mert a fiúna kkell sajnos kezdeményezni, mindig azt tapasztalom,hogy a lányok el vannak szállva maguktól, úgy tesznek nekem mint a kutyának, mintha ők valami főnyeremények lennének. El vannnak nagyon cseszve pedig, valójában el sem tudom képzelni kinek kellenek ezek a lányok, mert nekem nem az tuti! Sajnos sehol egy rendes lány, azt hiszem elkezdek prostizni inkább, annyit csalódtam a lányokban, inkább nem is ismerkedem most már, fizetek a szexért, most arra jutottam. Pedig még nagyon fiatal srác vagyok, de ha ilyen a felhozatal, akkor inkább tényleg többet érek a prostizással is!#lány #beképzeltség #beszólás #felszínesség #egoista #érzéketlenség #kegyetlenség #utálatos #szívtelenség #felvágós
2014. jún. 19. 17:38
11/13 anonim válasza:
Ne gazdag családból származó lányokkal próbálkozz.
12/13 anonim válasza:
ha macsó vagy minden lány a seggedbe van, a fullosak is...
a hiba az ön gépezetébe van
13/13 anonim válasza:
Kérdező elég a durciból, most már várjuk a választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!